Zenész
Zsemlye Sándor
Zsemlye Sándor
A zenészről

Zsemlye Sándor: szoprán-, altszaxofon, tárogató, furulya

1970. 01. 10-én született, Budapesten. Zenei tanulmányait magánúton kezdte 1986-ban a Vasutasok Zeneiskolájában, miközben tagja volt a Satöbbi együttesnek.
1989-ben felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz-tanszakára. 1992-ben végzett, és sorkatonai szolgálata alatt nevezett a Ki Mit Tud országos vetélkedőre, amit jazz-pop-rock kategóriában megnyert. Ennek köszönhetően 1993-ban megjelent Mundo című albuma. Ekkor már számos jazz- és poplemezen játszott közreműködőként. Állandó tagja volt a Rock Színház zenekarának, megszűnéséig. Megalakította  jazz-zenekarát Just Friends néven, és az elkövetkezendő években számos zenekar tagja volt, többek között: Fusio, Ferenczi György és a H.D., Tea, Kiru Gotta Humble, M.Á.K., Vasvári Pál zenekara, 9:30, Coolactive, Paco Sery, Dafina, Gerendás Péter és zenekara, Presser Gábor.
Szeret a stílusok között kirándulni. Zenei ízlését Charlie Parker, Cannonball Adderley ugyanúgy befolyásolta, mint David Sanborn és Gerald Albright (hosszú lenne a kedvencek listája). Mostanában az etno és a latin zene foglalkoztatja. A mindennapi munkát a Határőrség Zenekara jelenti, ami tovább bővíti a zenei palettát.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás énekes, a Mészáros Tamás Band vezetője

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.