Formáció
Zoohacker Remake Orchestra
Zoohacker Remake Orchestra
A formációról
A formáció 2010 elején alakult. Palásti Kovács Zoltán a.k.a Zoohacker egy speciális zenei vállakozása. A célkitüzés abból az alapötletből nőtte ki magát, hogy a már meglévő, DJ-ként kedvelt és gyakran játszott számokat a legkülönbözőbb müfajokból átlényegítse.

A kiválasztott darabok teljes metamorfózison mennek keresztül. A hangvágási  technika segítségével alkotórészeikre lesznek bontva, és a szubjektív szempontoknak megfelelő egységek (loop-ok) kiválogatásra kerülnek. Ezekből az apró egységekből születik meg az a zenei alap ami már egy teljesen új szerkezetü kompozíció magját képviseli.
A munkafázis következő  és egyben legizgalmasabb része, hogy a meglévő zenei alapok, mint isnspirációs forrás további hangszerelési folyamatokon mennek keresztül.
Itt lépnek szinre a Zoohacker Remake Orchestra tagjai, ahol a képtelen ötletek szabadságának, csak a kreativitás mértéke szabhat gátat.
Nincsenek müfajbeli határok, a mai elektronikus stílusok színe-java képviselteti magát.
Ambient, Chill-Out, Lounge, Ethno, Trip-Hop, Nu Jazz, Nu Funk, Post-Rock, Electro, Deep House vagy akár Techno, Zoohacker legénysége megtalálja az átlényegítés módját.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Szendőfi Balázs

Szendőfi Balázs

Szendőfi Balázs basszusgitár

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.