Formáció
Vodku
Vodku
A formációról
A Vodku zenekar 2000-ben alakult újjá Budapesten, Magyarországon. Az együttes célja, hogy Közép- és Kelet-Európa népeinek zenéjét saját zenei elképzeléseivel ötvözve mutassa be a színpadon. Az együttes zenéjében meghatározó elemet játszanak a magyar, zsidó, orosz, ukrán, bolgár, délszláv és más közép-kelet-európai és balkáni népzenei motívumok. Mindezt ötvözik a rock, a jazz és más progresszív zenei irányzatok stílusjegyeivel. Ennek eredményeképpen egy olyan zenei világ bontakozik ki a színpadon, amelynek hallatán otthon érezheti magát a közép-kelet-európai régióban gyökerező számos náció.
2001 óta Vodku zenekar több száz sikeres fellépést tudhat maga mögött, bejárták Magyarországot, felléptek Szerbia-Montenegróban, Szlovákiában, Kárpátalján, Ausztriában és Németországban, valamint három alkalommal - 2001-ben, 2005-ben és 2009-ben - Mexikóban turnéztak.
A zenekar Kikötő című lemeze 2004-ben jelent meg, a második lemez "Más" címmel jelent meg a közelmúltban.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
2009 07 03 Vodku Zenekar a Szentendrei Szaft Fesztivál 2009-en
Muzsikus Portál

Hajdu Klára

Hajdu Klára

Hajdu Klára énekesnő, a Balázs Elemér Group tagja, aki Fenyvesi Mártonnal duóban is csodálatos koncerteket ad.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.