Helyszín
Vigyázó Sándor Művelődési Ház (ex.Dózsa)
Vigyázó Sándor Művelődési Ház (ex.Dózsa)
A helyszínről
Vigyázó Sándor Művelődési Ház (ex.Dózsa) a 2008. szeptember 6-tól Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata döntése szerint az intézmény új neve. A névadó grófot önzetlen adakozása tette halhatatlanná, hiszen Magyarországon a második legnagyobb magánvagyont adományozta végrendeletében a magyar tudományos és kulturális élet fellendítésére.

A Vigyázó Művelődési Ház jelenleg a XVII. kerület legnagyobb közművelődési intézménye, mely 400 férőhelyes, korszerű színháztermével, infrastrukturális adottságaival páratlan szűkebb pátriánkban. Az intézmény fő ars poeticáját alábbi fogalmak tükrözik a legtalálóbban: minőség, megfizethetőség, sokszínűség. Intézményünk az elmúlt húsz évben kerületi, budapesti, országos, és az utóbbi néhány évben nemzetközi rendezvények elismert szervezője is. Kerületi szintű ünnepségek, fesztiválok, közélethez kapcsolódó események, a magyar és egyetemes kultúra értékeit felvonultató rendezvények, iskolák, alapítványok, civil szerveztek kulturális eseményei zajlanak itt, melyek látogatottsága kiemelkedően magas.

Térképen nézve talán távol esik minden központi helytől, de reméljük, hogy nem tartja vissza a messzebbről érkezőket sem programjaink látogatásától
Helyszín adatok
Cím: 1173 Budapest Pesti út 113
Megközelíthető: az Örs vezér teréről a 97E, 169E, 161, Kőbánya alsó vasútállomástól a 162A, Kőbánya-Kispestről a 202E jelzésű busszal A megálló neve: Bakancsos utca
Telefon: tel:06-1-256-4626 fax:06-1-256-7403
Email:
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.