Zenész
Veréb Lilla
Veréb Lilla
A zenészről
Veréb Lilla énekesnő, az Empty Pubs tagja

Általános iskolás korom óta énekelek. Énektanárom és egyben osztályfőnököm, Danyi Stella "fedezett fel".  Általa több népdaléneklési versenyen is részt vehettem és képviselhettem a detki Petőfi Sándor Általános Iskolát.  2005. szeptemberétől a gyöngyösi Pátzay János Zeneiskola magán-ének szakos tanulója voltam egészen 2009. novemberéig.  Tanárom Főzőné Tóta Gabriella volt, aki az évek során a példaképemmé vált, mind zeneileg, mind emberileg. Ezúton is köszönök neki mindent. Az Empty Pubs zenekarról először Gáspár Géza keramikustól, majd Bakos Andrástól hallottam. Azt hiszem, szerelem volt első látásra, vagy inkább hallásra. :) Főleg az első próbán...  Őszintén remélem, hogy a banda munkáját minden téren segíteni fogom majd, és közösen, kölcsönösen kamatoztatjuk zenei tudásunkat.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Empty Pubs

Empty Pubs, a gyöngyösi zenekar, akiknek saját szerzeményei a bluesban, a rockban és más műfajokban is helyet találtak
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.