Zenész
Varga Milán
Varga Milán
A zenészről
Varga Milán – ütőhangszerek (Szül: 1980.)
Iskolák:
1995 - 2000 MH Zeneművészeti Szakközépiskola     
Erkel Ferenc Zeneművészeti Iskola jazz tanszak
Kőbányai Zenestúdió
Zenekarok
:

1996 - Tam Tam parádé ütőegyüttes
1997 -1999.R go tamtam session
2000 - MH  Budapest Helyőrség Zenekar 
2002. MH Székesfehérvári Zenekar (session)
2002. BJO (session)
2003 - 2008 Szigeti fiúk (session)
2004 - All stations
2004 -2006 Krisz Rudi (perka)
2006. Magyarhonvédség Központi Zenekar külföldi turné
2007 - All stations jazz combo
2007 - Circus maximus
2008. Magyarhonvédség Központi Zenekar Finnországi turné

Discografia:

2002. MH Helyőrségi Zenekar MR1 Rádiófelvétel  

2004. MH Helyőrségi Zenekar MR1 Rádiófelvétel 

2006. MH Helyőrségi Zenekar MR1 Rádiófelvétel 

2006. MH Légierő Zenekar

2008. Énekesnők Csodásak – Muzsikus Világa (Válogatás ) – Nossa

2008. Nossa – Miénk

Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Nossa

A Nossa zenekar brazil alapokra helyzett muzsikája már saját, magyar nyelven írt kiváló szövegekkel is hallható.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.