Helyszín
Új Tündérkert Étterem
Új Tündérkert Étterem
A helyszínről
 Új Tündérkert Étterem, Nosztalgia Kávéház és Cukrászda - álomszép helyszín különleges hangulatú koncertekhez.

A Gyöngyvirág utca ősét a szép Grassalkovich – birtok tölgyes vadaskertjébe vágták hajdan, majd mintegy 130 évvel ezelőtt szép villák épültek mindkét oldalán. .„Új Tündérkertünk”  megelőző élete során villa volt lakószobákkal, tágas belső terekkel, hatalmas parkkal. A klasszicista jegyeket magán hordozó épület az 1890-es években épülhetett.

Száz évvel később - az épület által megélt sokadik rendszerváltás után - a helyi Önkormányzat vásárolta meg, és itt működött a kerületi Művész Egyesület Képző-és Iparművészeti Alkotóműhelye.

Átalakítás után került kialakításra az új Tündérkert Étterem, ahol a vendégtér kialakítása igényes, ugyanakkor nem hivalkodó, a múlt század 20-as éveinek  polgári hangulatát idézi.

A konyha a hagyományos magyar alapokon nyugszik a kor igényeinek megfelelően kicsit átdolgozva, melyben itt-ott némi mediterrán ill. keleti elemeket is felfedezhetünk. Az ételk elkészítésénél  a "slow food" jegyében csak válogatott alapanyagokat használnak, mellőzve az elkészítést meggyorsító különféle sűrítőket, mártásporokat ill. késztermékeket.

Helyszín adatok
Cím: 1183 Budapest Gyönygyvirág u. 8.

Telefon: +36-1-291-8268
Email: ujtunderkert@t-email.hu
Honlap: www.ujtunderkert.hu
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
2009 10 22 Benkó Dixiland Band az Új Tündérkertben
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.