Formáció
Transition
Transition
A formációról
Transition

Szendőfi Péter dobos a fúziós zene egyik legkiemelkedőbb hazai alakja. Szakcsi Róbert ül a zongora billentyűi előtt - aki szintén nem szorul bemutatásra -, továbbá Mits Gergő (basszusgitár), és Dennert Árpád (saxofon, EWI) alkotják a zenekart. Szerintünk a névsor magáért beszél....

"Szakcsi Robival már nagyon sok éve, sok zenekarban volt alkalmunk együtt játszani, de eddig egyikünk saját formációjában sem játszott még a másik. Nagyon egy hullámhosszon mozgunk mindig, ami az improvizációt és a „time”-ot illeti, ez mindig is feltűnt mindkettőnknek.
2007 nyarán közös elhatározásunkból megalakult az első közös zenekarunk.

A dolog érdekessége, hogy az együttes minden tagja zeneszerzőként is jelen van, nemcsak hangszeresként. Ennek köszönhetően különböző jellegűek a szerzemények, és a zenekar hangzása is.

Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni ezt a formációt. Az eddigi koncertek és az első lemez alapján érződik, hogy nagyon inspiráljuk és húzzuk egymást minden alkalommal."
                                                                                                                                          (Szendőfi Péter dobos)
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.