Formáció
Trans-Formation
Trans-Formation
A formációról
A Trans-Formation Band-et a jazz világában szokatlan hangszer-összeállítás jellemzi, ami különleges hangzást eredményez. A ritmus-szekciót gitár, basszusgitár és ütőhangszerek alkotják, amihez fuvola, illetve szaxofon társul. A kvartett Eichinger Tibor szerzeményeit szólaltatja meg, aki más formációk számária is készít kompozíciókat; egyedi zenei világába már számos albumon betekintést nyerhetett a közönség. Ez a formáció újabb színeket varázsol zenéjébe, újabb utakon indítja el. Pályafutásuk során a játékosok mindegyike tett már kitérőt sok más zenei stílus felé. Ezeket a tapasztalatokat, irányzatokat, érzéseket az együttes tagjai egy különleges zenei szövetté alakítját - transzformálják, melyet a TRANS-FORMATION név fémjelez.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.