Formáció
Trans-Formation
Trans-Formation
A formációról
A Trans-Formation Band-et a jazz világában szokatlan hangszer-összeállítás jellemzi, ami különleges hangzást eredményez. A ritmus-szekciót gitár, basszusgitár és ütőhangszerek alkotják, amihez fuvola, illetve szaxofon társul. A kvartett Eichinger Tibor szerzeményeit szólaltatja meg, aki más formációk számária is készít kompozíciókat; egyedi zenei világába már számos albumon betekintést nyerhetett a közönség. Ez a formáció újabb színeket varázsol zenéjébe, újabb utakon indítja el. Pályafutásuk során a játékosok mindegyike tett már kitérőt sok más zenei stílus felé. Ezeket a tapasztalatokat, irányzatokat, érzéseket az együttes tagjai egy különleges zenei szövetté alakítját - transzformálják, melyet a TRANS-FORMATION név fémjelez.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.