Helyszín
Trafik Klub
Trafik Klub
A helyszínről

A Mikszáth Kálmán tér 2. legendás hely. Tiszteletben is tartjuk azzal, hogy nem próbáljuk idézni, életre kelteni, újragondolni, vagy másolni a múltját. Ezért akár Tilos, akár Szabad, január hattól Trafik néven fogunk működni.

Két fontos szempontunk van a szervezésben. Az egyik, hogy fellépők és műfaj szerinti bontásban rendszerességet alakítsunk ki és ezzel is helyet adjunk klasszikus klubkoncerteknek.  Tudhatod, hogy a kedvenc bandád a hónap melyik napján játszik biztosan. A másik, hogy az iránymutató, kortárs produkciók otthona legyünk, legyen szó zenéről, performanszról, vagy akár irodalomról.

A január 6-án nyitó Trafik a nevéhez új arculatot is kap, honlapot, aktívabb marketinget. Kicsit átszabott árakkal, fellépési feltételekkel és az eddigihez képest fejlesztett hangtechnikai háttérrel vár benneteket.

A technikus a sokak által ismert és időközben a szervezői ringbe is visszaszállt Pásztor Tamás marad. Mitől mondhatjuk, hogy jobban szólunk, mint eddig? További két-két magas fal és mélyláda ad kvadrofon hangzást. Minőség javul, hangerő csökken, így még a beszélgetőknek sem kell menekülni a helyről.

Mit kell tenned, ha nálunk szeretnél koncertezni? Küldj ismertetőt a csapatról, linket a zenétekhez, vagy írd meg mikor és hol próbáltok. A lényeg, hogy meghallgathassuk mit csináltok és személyesen egyeztessünk arról, milyen feltételekkel tudunk együttműködni, ha például a produkciótok támogatásra szorul.

Ha bármi hiba volna, otthon maradt a Marshall, vagy egy pergő, szükség esetén a megszokott hangszerek továbbra is rendelkezésre állnak.

Azon dolgozunk, hogy a Trafik méltó legyen a nevére és egy színes kulturális palettáról válogathassanak a vendégeink, ahol minden megtalálható. Mint egy jó Trafikban. A koncertekre üres gyomorral érkezőket, vagy épp a közben megéhezőket a szomszédos Zappa Caffé étterme várja hetente frissülő kínálatával!

Helyszín adatok
Cím: Budapest Mikszáth Kálmán tér 2.

Telefon:
Email:
Honlap: www.trafikklub.hu
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.