Zenész
Tóth Zoltán
Tóth Zoltán
A zenészről
1981-ben született, zenei tagozatos általános iskola zongora szakára járt, majd a Kassai Konzervatóriumban tanult klasszikus komolyzenét. Diplomaszerzés után további két évig a Konzervatóriumban maradt, klasszikus zeneszerzés szakon. Egyetemi évek alatt volt DJ, de belekóstolt a hangmérnöki feladatokba is. Ezután egészen napjainkig a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója. Hozzávetőlegesen 14 zenekarban játszott eddig, jelenleg öt formáció tagja, a Headline Band-en kívül a SVÉZ (Schmidt Vera és zenekara), Galambos Dorina, Ivo Bic Band és Bakancs Jam. Legnagyobb zenei sikerének az Ivo Bic Band nagylemezén végzett zeneszerzői, produceri és hangmérnöki feladatok önálló megoldását tartja.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Headline Band

Headline Band - a minden igényt kielégítő muzsikával szórakoztató zenekar
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Oláh Dezső

Oláh Dezső

Oláh Dezső jazz-zongorista, zeneszerző, a fiatal generáció egyik legnagyobb tehetsége. Saját zenekaraival és kiváló énekesnőkkel közös munkáiban is a legjobb hagyományok folytatója.

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.