Formáció
Tamarazene
Tamarazene
A formációról

A Tamarazene igazi könnyűzenei kamarazene. Magyarországon egyedülálló formáció, melynek repertoárja sztenderdekből és saját kompozíciókból áll (saját magyar szövegekre), a személyes hangvételt ötvözi a jazzes harmónia- és stílusvilággal.

Mózes Tamara énekes-zongorista Horváth Dániel dobossal az Erkel Ferenc Jazzkonzervatóriumban ismerkedett meg, mindketten itt végezték jazztanulmányaikat, 2008 óta játszanak együtt.

A Tamarazene duó megnyerte a 2008-as Ki-látó Tehetségkutató versenyt, 2009 áprilisában a MAMF Könnyűzenei Tehetségkutatón is első díjat szerzett, májusban pedig a Bukaresti Nemzetközi Jazzversenyen a legjobb négy zenekar közé választotta a zsűri. Svájcban és Olaszországban is koncerteztek, valamint meghívást kaptak a jövő évi JazzLand fesztiválra.

A Tamarazene duó első lemezének megjelenése – melyet az NKA és a PANKKK támogat - 2009 őszére várható.

Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.