Zenész
Szabó Zoltán
Szabó Zoltán
A zenészről
1978-ban születtem Budapesten, de négyéves koromban Kecskemétre költöztünk és a vidéki kisváros nyugodt légköre, a nagyszüleim tanyája meghatározó lett felcseperedésemben. Szerintem a szüleim titkon sportolót szeretettek volna faragni belőlem,  -Apám minimum egy versenybringást-, de én tisztán emlékszem arra a napra, amikor egy este meglátogattuk egyik rokonunk és a nappaliban egy dobszerkó meg egy zongora állt, elképesztően csodálatos volt ahogy a hangszerek pöffeszkedtek a lakásban, remegve próbáltam ki őket, s már akkor tudtam zenész akarok lenni! Zenekarosdit játszottunk a tesómmal meg az unokatestvéreimmel, gyakorlatilag karaokéztunk, de persze voltak imitátor hangszerek is, mint például seprű alias gitár, vagy Anyu főzéshez használt lábasai dobszerkóként, természetesen a fakanál volt a dobverő; nagy hangsúlyt fektettünk a ruhákra is, a szülők szekrényéből csentük el a most menő retro darabokat. A családban volt még citera, tangóharmonika, klarinét meg egyéb csörgő-börgők, csak ezekkel szerettem volna mindig játszani, a cirkuszban is inkább a zenészeket néztem az unalmas artisták helyett, a kedvencem a dobos volt, amikor tremolózott, ha valami veszélyes mutatvány jött. Nem értettem, h. a francba lehet olyan gyorsan dobolni...
Mindezek ellenére sporttal kezdtem foglalkozni gyerekkoromban, voltam "úszó" , focista, ping-pong ill. tenisz játékos, kosaras, bringás, futó, röplabdás.
De aztán drága jó keresztanyám ballagásomra megajándékozott egy kisebb mennyiségű pénzmaggal, amit felelősen gondolkodó 14 évesként önállóan fektettem be egy román, PULDIN márkájú klasszikus gitárba. Mindenki meghökkent, h. a gyermekkori álmodozást igazi tettek követték. Egy év múlva már a barátaimmal csináltunk egy tipikus sulis zenekart, - senki sem tudott jól  a hangszerén, de mi biztosak voltunk a világsikerben, ez volt a SHELTER később LOST SHELTER zenekar. Rengeteg dolgot tanultam akkoriban, annyi élményt kaptam a muzsikálástól, h. tudtam, mindig is ezt szeretném csinálni. Persze az Élet mást hozott. Nem zenei szakon tanultam tovább, de magántanároknál azért képeztem magam és új zenekarba fogtam. A  HETEDIK ÉRZÉK meghatározója lett életem azon szakaszának, s külön könyvet lehetne írni a kalandos történetekről, amik akkoriban történtek velem-velünk.
2005-ben úgy döntöttem ismét váltok egy nagyot, otthagytam a megszokott, kényelmes, ámde zeneileg ingerszegény vidéki környezetet és Budapestre költöztem, h. megtaláljam azokat az embereket, akikkel a cirkuszban ámuló kisgyerek valóra váltja álmait. Örök barátokra leltem, hatalmas muzsikusokra, zseniális szerzőkre, rengeteget tanulhattam kiváló emberektől, s már ezért boldog lehetek, de a nyughatatlanság hajt tovább , mert tudom mindennek célja van, s ez a zenekar - az Aiming For Sunday - nagy dolgokra hivatott.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Aiming For Sunday

Aiming For Sunday, az igényes, angol nyelven megszólaló rock-popzene
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.