Formáció
Swing Manouche Project
Swing Manouche Project
A formációról
Swing Manouche Project

Zenekarunk 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy Django Reinhardt és a Hot Club de France zenei hagyományaira épülő úgynevezett "manouche swinget", vagy más néven "gypsy jazzt" játsszon.

Repertoárunkon Django Reinhardt valamint kortárs manouche zenészek szerzeményei szerepelnek. A három gitár és nagybőgő felállású quartett időnként kiegészül harmonikás, klarinétos vagy éppen hegedűs vendégzenészekkel.

Rendszeresen fellépünk budapesti és vidéki klubokban, valamint rendezvényeken (Déryné Café, Tajtékos Napok Étterem és Kávézó, Pótkulcs). Több hazai és nemzetközi fesztiválon is sikerrel szerepeltünk. 2007-ben a Swing Manouche Project nyerte a salgótarjáni Országos Amatőr Jazz Találkozót. 2008. február 7-én az RTL Klub "Esti Showder Fábry Sándorral" című műsorának vendégei voltunk. 2008. májusában nagy sikerű koncertturnét tettünk az úgynevezett Visegrádi Országokban, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon. Küldetésünk, hogy népszerűsítsük Django Reinhardt munkásságát és a szintó-cigány zenekultúrát hazánkban.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Petruska András

Petruska András

Petruska András gitáros,énekes.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.