Formáció
Swing Manouche Project
Swing Manouche Project
A formációról
Swing Manouche Project

Zenekarunk 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy Django Reinhardt és a Hot Club de France zenei hagyományaira épülő úgynevezett "manouche swinget", vagy más néven "gypsy jazzt" játsszon.

Repertoárunkon Django Reinhardt valamint kortárs manouche zenészek szerzeményei szerepelnek. A három gitár és nagybőgő felállású quartett időnként kiegészül harmonikás, klarinétos vagy éppen hegedűs vendégzenészekkel.

Rendszeresen fellépünk budapesti és vidéki klubokban, valamint rendezvényeken (Déryné Café, Tajtékos Napok Étterem és Kávézó, Pótkulcs). Több hazai és nemzetközi fesztiválon is sikerrel szerepeltünk. 2007-ben a Swing Manouche Project nyerte a salgótarjáni Országos Amatőr Jazz Találkozót. 2008. február 7-én az RTL Klub "Esti Showder Fábry Sándorral" című műsorának vendégei voltunk. 2008. májusában nagy sikerű koncertturnét tettünk az úgynevezett Visegrádi Országokban, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon. Küldetésünk, hogy népszerűsítsük Django Reinhardt munkásságát és a szintó-cigány zenekultúrát hazánkban.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.