Zenész
Sütő Márton
Sütő Márton
A zenészről
Sütő Márton gitáros

1978-ban született Budapesten. Kisiskolás évei alatt került szorosabb kapcsolatba zenével, klasszikus trombitát tanult a lausanne-i konzervatóriumban, merthogy ott élt általános iskola alatt. Hazatértével itt is elkezdte folytatni, de hamar inkább csak buszozott, így viszont megismerte Budapest járatait.

Eldobta a trombitát (szimbolikusan), felkapta a gitárt, mert a Led Zeppelint szerette (meg könnyebb közben cigizni) és elkezdett '93-ban az Erkel Ferenc Zeneiskolában gitárt tanulni Juhász Gábornál. Itt ismerkedett meg a jazzel. 1997-ben nagyon bonyolult egyetemi matematikai tanulmányokba kezdett, majd 2000-től párhuzamosan a LFZE jazz tanszékén tanult. Mindkét diplomáját 2004-ben szerezte meg.

A 2002 decemberi trafóbeli koncerten volt vendégszereplő az Egy Kiss Erzsi Zenében, akkor egyetlen számban (Ana Lytindi) akusztikus gitárral, aztán valahogy ott ragadt. E mellett van neki a Smárton Trió ami tök más és szintén nagyon jó.

A trióban az Egy Kiss Erzsi-társ G. Szabó Hunor dobol és Kovács Zoltán bőgőzik.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Smarton Trio

Smarton Trio
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.