Zenész
Sramkó János
Sramkó János
A zenészről
Sramkó János 16 éves kora óta játszik különböző stílusú és összeállítású zenekarokban a triótól a big bandig. A tradicionális és modern jazztől kezdve a rockon át, a latin, funk és soul műfajáig mindenféle zenében otthon van. Zenei tanulmányait előbb a Bartók Béla Konzervatóriumban, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán folytatta. Külföldi tanároktól is tanult, legnagyobb mestereinek Egil Johansent és Ed Thigpent tekinti. 1990-ben fél évet töltött az Egyesült Államokban. Játékára nagy hatást gyakorolt Tony Williams, Elvin Jones, Steve Gadd és Peter Erskine is. A legtöbb jelentős hazai jazz-zenésszel játszott együtt, többek közt Regős Istvánnal, Bontovics Katival, Pege Aladárral, Vukán Györggyel, a Brass Age zenekarral és Süle László szeptettjével. Módja volt Lee Harper, Woody Shaw, Ernie Wilkins, Jiggs Wigham és más nagyságok kísérő muzsikusaként fellépni. Rendszeres résztvevője hazai és külföldi fesztiváloknak, rádiós workshopoknak. Közreműködött több száz stúdiófelvételen, filmzenében. 1990 óta vezeti saját együtteseit. 2001 decemberében hozta létre a Sramkó János Groupot. A zenekar tagjai a magyar jazzélet közép-, illetve fiatal generációjának legjobbjaiból verbuválódtak.
   
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

For Tunes

For Tunes a Muzsikus Világban
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.