Formáció
Special Providence
Special Providence
A formációról
Special Providence

A zenekar 2004. januárjában alakult a Kőbányai Zenei Stúdió és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszakának évek óta együtt zenélő növendékeiből azzal a céllal hogy saját, műfaji korlátoktól mentes, dallamos és egyszerre energikus zenét teremtsenek. Zenéjük több műfajból merít, forrásaiként a fúziós jazz, jazzrock, spirituális és progresszív zenék és életérzések szolgálnak. Fellépői voltak több neves hazai és külföldi jazzfesztiválnak és klubnak. Meghívottjai voltak az első magyarországi Jazz Showcase-nek, amelyről az angol Jazzwise magazin kiemelten nyilatkozott. 2007 áprilisában jelent meg első lemezük Space Café címmel a Hunnia Records gondozásában,majd ez év nyarán együtt turnéztak Jeff Andrews (USA) triójával, nagy sikerrel. 2008 decemberében megjelent második lemezük Labyrinth címmel, melynek komoly visszhangja volt a külföldi és a hazai sajtóban és zenei életben egyaránt. A zenekar folyamatosan koncertezik itthon és külföldön.(Anglia,Szlovákia,Románia)
Meghívást kaptak a 2009 novemberében megrendezendő Londoni Jazzfesztiválra, amely az egyik legnagyobb jazz esemény a világon.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.