Formáció
Special Providence
Special Providence
A formációról
Special Providence

A zenekar 2004. januárjában alakult a Kőbányai Zenei Stúdió és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszakának évek óta együtt zenélő növendékeiből azzal a céllal hogy saját, műfaji korlátoktól mentes, dallamos és egyszerre energikus zenét teremtsenek. Zenéjük több műfajból merít, forrásaiként a fúziós jazz, jazzrock, spirituális és progresszív zenék és életérzések szolgálnak. Fellépői voltak több neves hazai és külföldi jazzfesztiválnak és klubnak. Meghívottjai voltak az első magyarországi Jazz Showcase-nek, amelyről az angol Jazzwise magazin kiemelten nyilatkozott. 2007 áprilisában jelent meg első lemezük Space Café címmel a Hunnia Records gondozásában,majd ez év nyarán együtt turnéztak Jeff Andrews (USA) triójával, nagy sikerrel. 2008 decemberében megjelent második lemezük Labyrinth címmel, melynek komoly visszhangja volt a külföldi és a hazai sajtóban és zenei életben egyaránt. A zenekar folyamatosan koncertezik itthon és külföldön.(Anglia,Szlovákia,Románia)
Meghívást kaptak a 2009 novemberében megrendezendő Londoni Jazzfesztiválra, amely az egyik legnagyobb jazz esemény a világon.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.