Formáció
Special Providence
Special Providence
A formációról
Special Providence

A zenekar 2004. januárjában alakult a Kőbányai Zenei Stúdió és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszakának évek óta együtt zenélő növendékeiből azzal a céllal hogy saját, műfaji korlátoktól mentes, dallamos és egyszerre energikus zenét teremtsenek. Zenéjük több műfajból merít, forrásaiként a fúziós jazz, jazzrock, spirituális és progresszív zenék és életérzések szolgálnak. Fellépői voltak több neves hazai és külföldi jazzfesztiválnak és klubnak. Meghívottjai voltak az első magyarországi Jazz Showcase-nek, amelyről az angol Jazzwise magazin kiemelten nyilatkozott. 2007 áprilisában jelent meg első lemezük Space Café címmel a Hunnia Records gondozásában,majd ez év nyarán együtt turnéztak Jeff Andrews (USA) triójával, nagy sikerrel. 2008 decemberében megjelent második lemezük Labyrinth címmel, melynek komoly visszhangja volt a külföldi és a hazai sajtóban és zenei életben egyaránt. A zenekar folyamatosan koncertezik itthon és külföldön.(Anglia,Szlovákia,Románia)
Meghívást kaptak a 2009 novemberében megrendezendő Londoni Jazzfesztiválra, amely az egyik legnagyobb jazz esemény a világon.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.