Formáció
Smarton Trio
Smarton Trio
A formációról
Smarton Trio

A zenekarvezetői nappaliban töltött 3 napos főpróba után a Smárton Trió + 1 felvette azonos című új lemezét. Az előző, jazzes albumuknál (Még nem tudom, 2006.) rockosabb és energikusabb számokkal megjelenő korongon felcsendül űrbossa és rágógumiszörf-zene, de elmerülhetünk a lágy pszichedéliában is Harcsa Veronikával, aki egy számhoz hangját és szövegét adta. A néhol egészen meseszerű, máshol filmzenei trippre húzó dallamokkal a zenekar bizonyítottan képes a Merlin nagytermét megtáncoltatni Bonobo előtt, vagy akár elfektetni egy jó közönségnyi rajongót a Cöxponban.

Egyszer egy lány odajött, és azt mondta, tetszett neki – sorolja a zenekar múlhatatlan sikereit Sütő Márton. Bár mögöttük van már jó pár jazzfesztivál, a Magyar Rádió Márványterme, az A38 hajó, a Take5 és a Csömöri Művház is, leginkább azokat a fellépéseket kedvelik, ahol a közönséggel közvetlen kapcsolat képes kialakulni - a legjobb bulik akár a legkisebb helyszíneken is kerekedhetnek.

A 2008-tól már hivatalosan is 4 fővel felálló csapat minden tagja hétpróbás zenész: a zenekarvezető Sütő Márton (gitár) az Egy Kiss Erzsi Zenében töltött el éveket, ezen kívül a Barabás Lőrinc és barátaiból az egyik barát a Random Szerda produkcióban, és újabban az Óperentzia színeiben is feltűnik. Kovács Zoltán (bőgő) Bognár Szilviával és Szalóki Ágival dolgozik jelenleg, korábban a Makám tagja volt. G. Szabó Hunor (dob) játszik a Qualitonsban és Grencsó Istvánnal, Premecz Mátyás (hammond, wurlitzer és szintetizátorok) pedig szintén Random Szerda tag, valamint billentyűzik a Barabás Lőrinc Eklektricben és a Tritonban is.„...generációja egyik legtehetségesebb gitárosa..."

„...minden zsűritag rájuk szavazott..."

„Volt egy egészen élvezhető feldolgozásuk…"

„Très Jazz, mais très Pop aussi..."

„Azonnal beléjük szerettem..."
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Szendőfi Balázs

Szendőfi Balázs

Szendőfi Balázs basszusgitár

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.