Zenész
Skerletz Gábor
Skerletz Gábor
A zenészről
Skerletz Gábor harsonás,1974-ben Budapesten született. Zenei tanulmányait 6 évesen kezdte vadászkürtön, majd később harsonán folytatta, amellyel később felvételt nyert a Váci Zeneművészeti Szakközépiskolába, majd a Budapesti Szent István Király Szakiskolába. Ezekben az években az iskola szimfonikus zenekarában és több klasszikus formációban játszott. 1996-ban felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-harsona szakára, ahol 2000-ben szerzett diplomát. Számos klubzenekarban játszott, melyekkel lemezfelvételeken és fesztiválokon vett részt. White Chocholates, Coolminers, Unga-bunga, Cotton Club Singers stb. 2000 augusztusában az Európai Unio támogatásával létrejött European Jazz Youth Orchestrában vendégszerepelt ami szakmailag igen meghatárzó volt számára. A Budapest Jazz Orchestra alapító tagja. ”Nagy örömömre szolgál hogy pár év szünet után ismét e remek csapat tagja lehetek.”
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Budapest Jazz Ochestra

A Budapest Jazz Ochestra 1998-ban alakult Magyarország egyetlen professzionális big band-jeként, és a tradicionális big band felállást követi: 5 szaxofon (2 tenor szaxofon, 2 alto szaxofon, 1 bariton szaxofon), 4 posan (3 harsona, 1 basszus harsona), 4 trombita, valamint a zongorából, bőgőből, gitárból és dobból álló ritmusszekció. A Budapest Jazz Orhestra elsődleges céljai közt szerepel az, hogy muzsikusai elsajátítsák azt a fajta sokszínű játékmódot, amit a műfaj sokrétűsége megkövetel annak művelőitől. Mindezek mellett a legfontosabb feladatuknak tartják a jazz eljuttatását a műfaj iránt fogékony közönséghez, megmutatva számukra, hogy milyen is ez a muzsika, hogy honnan hová fejlődött az évtizedek alatt, megismertetni velük mind azokat az előadókat, akik mérföldkövei voltak ennek a zenének.
Galéria
2009 11 05 BJO a BJC-ben
Muzsikus Portál

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika énekesnő, a Harcsa Veronika Quartet vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.