Formáció
Singas Project
Singas Project
A formációról
Singas Project

A 2005-ben alakult Singas Project (SP.) határozott zenei elképzelésekkel indult, ahol az akusztikus hangszerelés mellett meghatározó szerepet töltött be az elektronika. A sajátos megszólaláshoz már e kezdeti időkben is szorosan kapcsolódott a kortárs képzőművészet és az irodalom. Ekkoriban a zenekar legjellemzőbb stílusjegyei a triphop-hoz és a lounge-hoz köthetők. Az első nagylemez, a 2007-ben megjelent Yo Life már egy más utakon elindult zenekart mutat. Legerősebb stílusjegyként az eklektikusságot lehetne említeni, mely mögött egyre jobban előtűnik a jazz zeneiségére jellemző nyitottság és játékosság. Az elektronikus megszólalás háttérbe szorul, előtérbe kerül a hangszeres játék. A Singas Project legújabb lemezén a klasszikus jazz kvintett felállás a zenei érzékelés olyan csatornáira irányítja a befogadói figyelmet, melynek csak szükséges, de nem elégséges feltétele a hallás.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.