Formáció
Romhányi Trió
Romhányi Trió
A formációról
Romhányi Trio
"A trió Romhányi Áron szerzeményeit játssza, amelyre eleinte a hagyományosabb Bebop-jazz és Afro-cuban Latin zene hangvétele volt jellemző. Ennek jegyében készült el 2004-ben az első album Passion and Purity címmel. Az ez után soron következő új album viszont már egy modernebb szerzeményeket és hangszereléseket felvonultató album lett West Road Horizon címmel, melyet 2008 nyarán vettünk fel a Los Angeles-i szaxofonos Brandon Fields-szel. Sokat koncerteztünk már eddig, és nagyon jól kiegészíti egymást a három különböző ember különféle zenei karaktere. Mindenki nagyon szenzitív és robbanékony a zenekarban, ami az egyik legjellemzőbb vonása lett a triónak."
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.