Zenész
Rodek Krisztián
Rodek Krisztián
A zenészről
Rodek Krisztián - tamburabrács, derbuka, vokál:
A zenekar egyik legmeghatározóbb hangszerén, a brács-tamburán és még számos hangszeren játszik a Pest megyei Tökölön élő Krisztián. Ő is már gyermekkora óta szívja magába a Balkán ritmusait, Szlobodánnal együtt jártak a Budapesti Szerb-Horvát iskolába, és több rögtönzött közös muzsikálásban is részt vettek már, de a Cimbaliband az első zenekar, melyben először együtt muzsikálnak. Krisztián 1992-től tagja a tököli Kolo zenekarnak és a Zora zenekarnak, mellyekkel a mai napig sikeresen dolgoznak a Szerb népzenei vonalon. A balkán számos országában sikeresen szerepeltek ezzel a formációval. Krisztián sokrétű tudása nagyon nagy segítséget jelent abban, hogy a zenekar is mindig frissebbnél frissebb hangzással örvendeztesse meg a hallgatókat
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

CimbaliBand

A CimbaliBand cimbalom-harmonika vezette formációja úttörő kezdeményezésnek számít.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint gitáros, aki saját triója mellett a Transform Quintet tagja, rendszeresen fellép Gereben Zitával, Harcsa Veronikával és még sok kiváló muzsikussal.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.