Helyszín
Rizsa Presszó
Rizsa Presszó
A helyszínről
Rizsa chat bar
… amire eddig mindenki úgy gondolt: egy jó hely, ahol „rizsázni” lehet, jó a sör, széles az italválaszték és kellemes a hangulat. Most azonban mindezt új csomagolásban kínáljuk Nektek!

Gyertek el, ismerjétek meg a Rizsa új arculatát, ami reményeink szerint még különlegesebbé, még színesebbé, szerethetőbbé teszi a helyet!

Gyertek el, hiszen a sör még jobb, az italválaszték még szélesebb, a hangulat és a kiszolgálás pedig még kellemesebb lett, így mostantól igazán megéri naponta betérni a Rizsa chat bar-ba!

Ha a Rizsában készült fotótokat feltöltitek a Rizsa Facebook oldalára, akkor a képet feltöltők közül hetente egy nyertest kisorsolunk, akit megvendégelünk egy italra.
Továbbá érdemes folyamatosan figyelni Facebook oldalunkat, mert az állandó programokról is folyamatosan értesítünk benneteket.
Lesz itt felolvasóest, unplugged koncert, dumaest vagy DJ, a lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatokat!
Helyszín adatok
Cím: 1072 Budapest Király u. 61.

Telefon: +36 20 927 3232
Email: info.rizsa@gmail.com
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.