Helyszín
Rizsa Presszó
Rizsa Presszó
A helyszínről
Rizsa chat bar
… amire eddig mindenki úgy gondolt: egy jó hely, ahol „rizsázni” lehet, jó a sör, széles az italválaszték és kellemes a hangulat. Most azonban mindezt új csomagolásban kínáljuk Nektek!

Gyertek el, ismerjétek meg a Rizsa új arculatát, ami reményeink szerint még különlegesebbé, még színesebbé, szerethetőbbé teszi a helyet!

Gyertek el, hiszen a sör még jobb, az italválaszték még szélesebb, a hangulat és a kiszolgálás pedig még kellemesebb lett, így mostantól igazán megéri naponta betérni a Rizsa chat bar-ba!

Ha a Rizsában készült fotótokat feltöltitek a Rizsa Facebook oldalára, akkor a képet feltöltők közül hetente egy nyertest kisorsolunk, akit megvendégelünk egy italra.
Továbbá érdemes folyamatosan figyelni Facebook oldalunkat, mert az állandó programokról is folyamatosan értesítünk benneteket.
Lesz itt felolvasóest, unplugged koncert, dumaest vagy DJ, a lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatokat!
Helyszín adatok
Cím: 1072 Budapest Király u. 61.

Telefon: +36 20 927 3232
Email: info.rizsa@gmail.com
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint gitáros, aki saját triója mellett a Transform Quintet tagja, rendszeresen fellép Gereben Zitával, Harcsa Veronikával és még sok kiváló muzsikussal.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.