Zenész
Pusztai Csaba
Pusztai Csaba
A zenészről
Pusztai Csaba:

1975-ben született Cegléden. Általános iskolai tanulmányait az abonyi Gyulai Gaál Miklós általános iskola zenei tagozatos osztályában végezte, közben a helyi zeneiskolában klasszikus ütőhangszereken tanult.

1994-96-ig a miskolci Bartók Béla zeneművészeti szakközépiskola tanulója. Ekkor irányult figyelme a jazz, a kortárs és a világzene felé, hamarosan Budapestre is költözött. 2000-ben felvételt nyert a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzdob szakára, ahol tanárai Kőszegi Imre, Nesztor Iván és Zsoldos Béla voltak.

Jazzdobosként és latin ütőhangszeres játékosként egyaránt foglalkoztatott művész, de vendégeskedik klasszikus és kortárs zenei eseményeken is.

Dobosként a Budapest Jazz Orchestra, a Shreck Ferenc trió, és a Zana Zoltán vezette jazz kvartett, 2001-2002-ben Pege Aladár kvartettjének a tagja volt, de session zenészként is foglalkoztatott.

Dolgozott többek között a Cotton Club Singerssel, a Cappuccino & Cream együttessel, és az UckMuckFunck zenekarral. Dolgozott Horgas Eszterrel, Malek Andreával, a Cool Miners-szel és a Tam-Tam parádé ütőegyüttessel.

Közreműködik a Kozma Orsi Quartet, a Showder Band, a Startjam, a Starmachine zenekarokban, illetve állandó tagja a Csapdlecsabi zenekarnak
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Kozma Orsi Quartet

Kozma Orsi Quartet

Szaniszló Richárd Quintet

Szaniszló Richárd Quintet a Muzsikus Világban

Szaniszló Richard Trió

Szaniszló Richard Trió
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.