Formáció
Pro Regio Blues Band
Pro Regio Blues Band
A formációról
Pro Regio Blues Band, a jazz- és blues-standardeket feldolgozó együttes.

Lukovich Tamás és Fogarasi Gyula egy alkalmi együttzenélését követően merült fel először a Pro Regio Ügynökség kollégáiból álló csapat ötlete. Az alkalmi duóhoz először Szabó Imola Éva (szaxofon) csatlakozott. A trióvá bővült együttes fellépett többek között a belvárosi Kicsi @ Világ teaházban és a Makadám Mérnök Klubban.

A formáció 2005-ben ritmusszekcióval egészült ki: Géczy Gyula (dob) és Haintz István (basszusgitár) – ekkor az Országos Területfejlesztési Hivatal munkatársai – csatlakozásával.

Az együttes ettől az évtől kezdve rendszeres fellépője volt a hagyományosan minden év májusában Lajosmizsén megrendezett Területfejlesztők Víkendjének. Számos rangos szakmai fórumra meghívták, így pl. 2005-ben a regionális fejlesztési ügynökségek országos találkozójára, az Országos Urbanisztikai Konferenciára és az Országos Főépítészi Konferenciára. 2006-ban az Ír Köztársaság akkori magyarországi nagykövetének búcsúztatóján játszottak. 2007-ben részt vettek az Európai Urbanisztikai Biennálé Szépművészeti Múzeumban tartott estjén.

Első lemezüket 2008. novemberében rögzítették "Standard Eleven" címmel.

Nagy megtiszteltetés volt az együttes számára, hogy 2009 májusában a salgótarjáni 25. Nemzetközi Dixieland Fesztiválon zenélhetett. Júliusban Gyálon, a helyi közösségi házban adott hangulatos, nagy sikerű koncertet

"Smoking, drinking..." című második albumuk 2009. december 17-én jelent meg, amelynek anyagát 2009. augusztusában rögzítették.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Kertész Csaba

Kertész Csaba

Kertész Csaba gitáros, a Maszkura és a Tücsökraj zenekar gitárosa

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.