Formáció
Pozsár Eszter & Révész Richárd Duo
Pozsár Eszter & Révész Richárd Duo
A formációról
Pozsár Eszter & Révész Richárd Duo a Muzsikus Világban.
Ha van szerencsés zenei találkozás, akkor ez tényleg annak nevezhető: a klasszikus zene és jazz iránt elkötelezett fuvolista és a latin stílusirányzat mestere, a virtuóz zongorista párját ritkító produkcióval örvendezteti meg a duó-művészet kedvelőit. Eszter Indiában, Richárd pedig Latin-Amerikában ismerkedett meg más zenei kultúrákkal, amelyeknek hatása tetten érhető művészetükben is. 
Közös munkájuk eredményeként született meg a Találkozás című lemez 2011-ben. Mindketten kitűnő komponisták, az előadott darabok fele-fele arányban saját szerzeményeik. Külön figyelmet érdemel például az idegenvezetőként is sikeres Eszter Utazz velem! című dala és a kislányának írt Altató Védának, vagy Ricsitől a már ismert Todo Parence Lejos, illetve a latinos temperamentum másik gyöngyszeme, a Danzón. Eszter ebben a formációban is folytatja a korábbi – kvartettjeivel készített – projektjeiben felvázolt utat, azt az alapvetően jazzes, de kortárs és világzenei hatásokat is magába foglaló stílust, amelyet ő maga nevezett el „kortárs jazz fantáziának”.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás énekes, a Mészáros Tamás Band vezetője

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.