Formáció
Pozsár Eszter & Révész Richárd Duo
Pozsár Eszter & Révész Richárd Duo
A formációról
Pozsár Eszter & Révész Richárd Duo a Muzsikus Világban.
Ha van szerencsés zenei találkozás, akkor ez tényleg annak nevezhető: a klasszikus zene és jazz iránt elkötelezett fuvolista és a latin stílusirányzat mestere, a virtuóz zongorista párját ritkító produkcióval örvendezteti meg a duó-művészet kedvelőit. Eszter Indiában, Richárd pedig Latin-Amerikában ismerkedett meg más zenei kultúrákkal, amelyeknek hatása tetten érhető művészetükben is. 
Közös munkájuk eredményeként született meg a Találkozás című lemez 2011-ben. Mindketten kitűnő komponisták, az előadott darabok fele-fele arányban saját szerzeményeik. Külön figyelmet érdemel például az idegenvezetőként is sikeres Eszter Utazz velem! című dala és a kislányának írt Altató Védának, vagy Ricsitől a már ismert Todo Parence Lejos, illetve a latinos temperamentum másik gyöngyszeme, a Danzón. Eszter ebben a formációban is folytatja a korábbi – kvartettjeivel készített – projektjeiben felvázolt utat, azt az alapvetően jazzes, de kortárs és világzenei hatásokat is magába foglaló stílust, amelyet ő maga nevezett el „kortárs jazz fantáziának”.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.