Formáció
Piccolo Inn
Piccolo Inn
A formációról
Piccolo Inn zenekar

Szendőfi Balázs honlapjáról:
"Saját jazz-kvintettem, alakulását 2003-tól számítom, amikor is a Dandó Péter Jazz Basszusgitár Verseny két kísérőzenészével, Cseke Gábor zongoristával és Mohay András dobossal, valamint Oláh Szabolcs gitárossal viszonylag intenzív próbálásba kezdtünk, jazz- és „kortárs”-szerzeményeimet játszva. E felállással sosem jutottunk túl a próbákon, több tagcserét követően Banai Szilárd (dobok), Milosevits Mirkó (zongora) és a már említett Oláh Szabolcs részvételével játszottuk első koncertünket (Cegléd, Bori Jazz Fesztivál 2004.) és vettük fel Trees című demónkat ugyanabban az évben. 2005-ben csatlakozott hozzánk Mester Dániel (szaxofon), akivel a 2006-os évet "átkoncerteztük", majd 2007-ben rögzítettük első albumunkat "The First Spider in a New House" címmel."
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.