Zenész
Perczel-Kováts Orsolya
Perczel-Kováts Orsolya
A zenészről
Perczel-Kováts Orsolya énekesnő, aki az Esze Jenő Banddal ad közös koncerteket

"Hogy hol voltam eddig? Igen, ezt nagyon sokszor és sokan kérdezik, és hogy miért nincs még lemezem. Jelentem van, és nagyon boldog vagyok!!!! Kezdjük az elején.1977. január 25-én születtem Budapesten. Már egészen kicsi korban kiderült, hogy jó zenei érzékem van, ám ezt csak 17 évesen Sík Olgi néninél kezdtem el kamatoztatni. 1997-ben a Kifutó című műsorban láthattak először a televízióban, ahol a középdöntőig jutottam, még ebben az évben csatlakoztam Esze Jenő zenekarához, ahol azóta is nagy sikerrel énekelek. 2002-ben végeztem el a Kőbányai Zenei Szakiskolát emelt szinten. Az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán ének-zene tanári diplomát szereztem 2008-ban, jelenleg, hat éve hangképzést és zeneelméletet tanítok. Eddig, bár nagyon vágytam rá, nem volt időm elkészíteni egy önálló albumot, de hála Esze Jenőnek, ez most megadatott, aki több dalt írt a lemezemre. "
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Perczel-Kováts Orsolya és az Esze Jenő Band

Perczel-Kováts Orsolya és az Esze Jenő Band
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.