Zenész
Perczel-Kováts Orsolya
Perczel-Kováts Orsolya
A zenészről
Perczel-Kováts Orsolya énekesnő, aki az Esze Jenő Banddal ad közös koncerteket

"Hogy hol voltam eddig? Igen, ezt nagyon sokszor és sokan kérdezik, és hogy miért nincs még lemezem. Jelentem van, és nagyon boldog vagyok!!!! Kezdjük az elején.1977. január 25-én születtem Budapesten. Már egészen kicsi korban kiderült, hogy jó zenei érzékem van, ám ezt csak 17 évesen Sík Olgi néninél kezdtem el kamatoztatni. 1997-ben a Kifutó című műsorban láthattak először a televízióban, ahol a középdöntőig jutottam, még ebben az évben csatlakoztam Esze Jenő zenekarához, ahol azóta is nagy sikerrel énekelek. 2002-ben végeztem el a Kőbányai Zenei Szakiskolát emelt szinten. Az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán ének-zene tanári diplomát szereztem 2008-ban, jelenleg, hat éve hangképzést és zeneelméletet tanítok. Eddig, bár nagyon vágytam rá, nem volt időm elkészíteni egy önálló albumot, de hála Esze Jenőnek, ez most megadatott, aki több dalt írt a lemezemre. "
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Perczel-Kováts Orsolya és az Esze Jenő Band

Perczel-Kováts Orsolya és az Esze Jenő Band
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.