Formáció
Peet Project
Peet Project
A formációról
Peet Project
A székesfehérvári fiatalokból álló, zenéjében a jazz, a pop és a funky stílusjegyeit ötvöző formáció .A Jazzy rádió 2009-es dalversenyének fődíjasai.
A Jazzy rádió 2009-es dalversenyének fődíjasai. A fiatal zenekar lelke Ferencz Péter (Peet) hegedűs, zeneszerző és zenei producer, aki a hegedűt a szaxofonnal és a gitárral egyenrangú szólóhangszerként kezelve alakítja a szerzemények zenei irányát.

Péter 4 évesen kezdett klasszikus hegedűt tanulni, de 12-13 éves korában már könnyűzenei együttesekben is játszott, s 15 évesen kezdett felkérésre zenéket írni és felvenni egy kis home-stúdióban. A gimnáziumban Lőrincz Ádám billentyűssel fogott közös munkába, első szerzeményeik közül a Pink Spirit a budapesti Jazzy rádió II. dalversenyén döntőbe is került.

2009-ben megkezdődtek az első lemez munkálatai, amellyel párhuzamosan Mits Marci szaxofonos (Quimby, PASO, Unisex) is csatlakozott az immár Peet Project néven futó zenekarhoz.

Péter és Marci első közös munkája, a Be Free című felvétel nem is indulhatott volna sikeresebben, hiszen elnyerte a 90.9 Jazzy rádió 2009-es dalversenyének fődíját. A szerzemény felkerül a zenekar Pink Spirit címen megjelenő első EP-jére is, ahol lendületes, energikus hangvételével remekül egészíti ki a smooth jazz kompozíciókat.

A 2010. januárjában megjelent kiadvány másik meglepetése a Pély Barna közreműködésével megszólaló – és a James Brown-iskolát idéző – Funky Guy c. dal. A hazai megjelenés mellett az album a digitális zeneáruházakba is bekerül, így a világ szinte minden táján elérhető lesz.

 A Peet Project élőben Kovács Gergő basszusgitárossal és Vas Gyula dobossal kiegészülve lép fel, kitűnő hangulatú koncertjeiknek köszönhetően gyakori vendégek a fővárosi és vidéki klubok színpadán.

2012-ben a zenekarban Ferencz Péterrel, Lőrincz Ádámmal és Vas Gyulával közösen zenél a quintetté bővülést követően Szedlár Dávid basszusgitáros és Herold Péter szaxofonos
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.