Zenész
Pataj Péter
Pataj Péter
A zenészről
Pataj Péter nagybőgős, basszusgitáros :
A békéscsabai születésű Péter nagy rajongója, és művelője a balkáni zenéknek. Zeneművészeti tanulmányait szülővárosában a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában kezdte, majd 2005.-ben sikeresen felvételizett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola nagybőgő szakára, ahol jelenleg is végzi tanulmányait. Több zenei formáció tagja mind komolyzenei, mind népzenei téren. 2002-töl a Pravo zenekar tagja, mellyel főleg Bolgár autentikus zenét játszik. A CimbaliBand bőgőseként azokat a zenéket muzsikálhatja, melyek szinte a legközelebb állnak a szívéhez...
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

CimbaliBand

A CimbaliBand cimbalom-harmonika vezette formációja úttörő kezdeményezésnek számít.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.