Helyszín
Pannonhalmi Jazzterasz
Pannonhalmi Jazzterasz
A helyszínről
Pannonhalmi Jazzterasz, ahol a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

"Bor, terasz, jazz ...

Öt évvel ezelőtt e hívószavak kapcsolásával jött létre a Pannonhalmi Jazz-Terasz elnevezésű rendezvénysorozat. Hagyományt szerettünk volna teremteni abból, hogy a Pannonhalmi Apátsági Pincészet mellett kialakított szabadtéri Kóstolóteraszon a nyári hónapok egy-egy péntek estéjén minőségi jazz-koncertekkel örvendeztetjük meg a borkedvelő közönséget.

E hagyomány rövid idő alatt Pincészetünk életének elválaszthatatlan részévé vált, öt évvel ezelőtt azonban talán mi sem gondoltuk volna, hogy olyan fejlődési lehetőségünk lesz még ezen a területen, amelynek valóra váltásán már idén fáradozhatunk.

A Kosaras-dombon épült új VIATOR Apátsági Étterem és Borbár 2010. májusi megnyitásával a Pannonhalmi Főapátság és közvetlen környezete a Pincészet terasza mellett olyan helyszínnel gazdagodott, ahol a csodálatos természet, a fantasztikus jazz-zene és a kulturált borfogyasztás - sőt a minőségi gasztronómia - ismét találkozhat.

Kedves vendégeink idén velünk ünnepelhetik a Pannonhalmi Jazz-Terasz fennállásának ötödik jubileumát és a Viator Jazz-Estek első évadát, amelyek - a két helyszín figyelembevételével - több mint 10 előadás keretében közvetítik a koncerttermekben, szórakozóhelyeken vagy éttermekben tapasztalható zenei élményeken túlmutató, Pannonhalmára oly jellemzően egyedi és összetett hangulatot." 
Helyszín adatok
Cím: 9090 Pannonhalma Vár 1.
A Pannonhalmi Borászat Teraszán
Telefon: +36-96/570-171
Email: pinceszet@osb.hu
Honlap: www.apatsagipinceszet.hu
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
2009 06 26 Harcsa Veronika Quartet Pannonhalmán
2009 07 17 Fábián Juli Jazz Riff Pannonhalmán
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
2011 05 27 Deseő Csaba és a Gyárfás Quartet Pannonhalmán
Muzsikus Portál

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint gitáros, aki saját triója mellett a Transform Quintet tagja, rendszeresen fellép Gereben Zitával, Harcsa Veronikával és még sok kiváló muzsikussal.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.