Helyszín
Pannonhalmi Jazzterasz
Pannonhalmi Jazzterasz
A helyszínről
Pannonhalmi Jazzterasz, ahol a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

"Bor, terasz, jazz ...

Öt évvel ezelőtt e hívószavak kapcsolásával jött létre a Pannonhalmi Jazz-Terasz elnevezésű rendezvénysorozat. Hagyományt szerettünk volna teremteni abból, hogy a Pannonhalmi Apátsági Pincészet mellett kialakított szabadtéri Kóstolóteraszon a nyári hónapok egy-egy péntek estéjén minőségi jazz-koncertekkel örvendeztetjük meg a borkedvelő közönséget.

E hagyomány rövid idő alatt Pincészetünk életének elválaszthatatlan részévé vált, öt évvel ezelőtt azonban talán mi sem gondoltuk volna, hogy olyan fejlődési lehetőségünk lesz még ezen a területen, amelynek valóra váltásán már idén fáradozhatunk.

A Kosaras-dombon épült új VIATOR Apátsági Étterem és Borbár 2010. májusi megnyitásával a Pannonhalmi Főapátság és közvetlen környezete a Pincészet terasza mellett olyan helyszínnel gazdagodott, ahol a csodálatos természet, a fantasztikus jazz-zene és a kulturált borfogyasztás - sőt a minőségi gasztronómia - ismét találkozhat.

Kedves vendégeink idén velünk ünnepelhetik a Pannonhalmi Jazz-Terasz fennállásának ötödik jubileumát és a Viator Jazz-Estek első évadát, amelyek - a két helyszín figyelembevételével - több mint 10 előadás keretében közvetítik a koncerttermekben, szórakozóhelyeken vagy éttermekben tapasztalható zenei élményeken túlmutató, Pannonhalmára oly jellemzően egyedi és összetett hangulatot." 
Helyszín adatok
Cím: 9090 Pannonhalma Vár 1.
A Pannonhalmi Borászat Teraszán
Telefon: +36-96/570-171
Email: pinceszet@osb.hu
Honlap: www.apatsagipinceszet.hu
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
2009 06 26 Harcsa Veronika Quartet Pannonhalmán
2009 07 17 Fábián Juli Jazz Riff Pannonhalmán
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
2011 05 27 Deseő Csaba és a Gyárfás Quartet Pannonhalmán
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.