Muzsikus köszöntő

Üdvözlöm a Muzsikus Club Kulturális Egyesület honlapján, a muzsikus.hu zenei, információs website-on.
Célunk, hogy bemutassuk a zenészeket, a koncert-eseményeket és ezek helyszíneit. 
 
Itt minden muzsikusnak helye van, lehet ő a jazz-klubok virtuóz zenésze, egy világzenei fesztivál ünnepelt brácsása, a világ zeneakadémiáinak klasszikus előadója, vagy éppen egy vidéki blues-kocsma amatőr kedvence.
 
A Muzsikus Club Kulturális Egyesület által létrehozott honlap - a muzsikus.hu – egyenlő lehetőségeket ad a muzsikusoknak a bemutatkozásra, formációinak és koncertjeinek megjelentetésére.

A koncert-helyszínekkel együttműködve minden érdeklődő megtalálhatja a számára kedvenc műfaj előadásait.

Számunkra a koncert zárótapsával nem ér véget az esemény. Fényképekkel, hozzászólásokkal és ha lehetőség van rá, filmrészletekkel őrizzük meg az utókornak a legszebb pillanatokat, hogy a muzsikusokkal ismerkedő érdeklődő teljesebb képet kaphasson az előadóról, a formációról, a helyszínről.
Ismerje meg tevékenységünket az általunk létrehozott értékeket bemutató oldalunkról.
 
Az Egyesület által létrehozandó, hamarosan megszólaló, elsősorban jazz és világzenei felvételeket bemutató zuglói Muzsikus Rádió (www.muzsikusradio.hu) és Muzsikushang Rádió (www.muzsikushang.hu), valamint a magyar blues és rockzenének helyet adó Motoroshang Rádió (www.motoroshang.hu) biztosítja, hogy Önök – miközben más, civil értékekkel is megismerkedhetnek – zenészeink felvételeit élvezhetik. A muzsikusokkal készült interjúk – a kulturális, tudományos és szociális közélet egyéb szereplőit bemutató beszélgetésekkel együtt – megtalálhatók archivumunkban.
 
Egyesületünk – a magyar muzsikusok zenéit támogatandó – több száz koncertet szervezett Magyarországon és határainkon túl is. Több száz filmfelvételt őrzünk legkiválóbb zenészeink előadásairól.
 
A Muzsikus Club Kulturális Egyesület, valamint rádióinak vezetőjeként, valamint a Muzsikus Kávéház szervezőjeként nagyon sok személyes élményt is megélek, melyből – reményeim szerint – ugyancsak megismerhető ez a csodálatos világ.
 
Ismerje meg Ön is ezt a csodálatos élményt, várja Önt is 
 
A Muzsikus Világa.

Pick Róbert
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.