Muzsikus köszöntő

Üdvözlöm a Muzsikus Club Kulturális Egyesület honlapján, a muzsikus.hu zenei, információs website-on.
Célunk, hogy bemutassuk a zenészeket, a koncert-eseményeket és ezek helyszíneit. 
 
Itt minden muzsikusnak helye van, lehet ő a jazz-klubok virtuóz zenésze, egy világzenei fesztivál ünnepelt brácsása, a világ zeneakadémiáinak klasszikus előadója, vagy éppen egy vidéki blues-kocsma amatőr kedvence.
 
A Muzsikus Club Kulturális Egyesület által létrehozott honlap - a muzsikus.hu – egyenlő lehetőségeket ad a muzsikusoknak a bemutatkozásra, formációinak és koncertjeinek megjelentetésére.

A koncert-helyszínekkel együttműködve minden érdeklődő megtalálhatja a számára kedvenc műfaj előadásait.

Számunkra a koncert zárótapsával nem ér véget az esemény. Fényképekkel, hozzászólásokkal és ha lehetőség van rá, filmrészletekkel őrizzük meg az utókornak a legszebb pillanatokat, hogy a muzsikusokkal ismerkedő érdeklődő teljesebb képet kaphasson az előadóról, a formációról, a helyszínről.
Ismerje meg tevékenységünket az általunk létrehozott értékeket bemutató oldalunkról.
 
Az Egyesület által létrehozandó, hamarosan megszólaló, elsősorban jazz és világzenei felvételeket bemutató zuglói Muzsikus Rádió (www.muzsikusradio.hu) és Muzsikushang Rádió (www.muzsikushang.hu), valamint a magyar blues és rockzenének helyet adó Motoroshang Rádió (www.motoroshang.hu) biztosítja, hogy Önök – miközben más, civil értékekkel is megismerkedhetnek – zenészeink felvételeit élvezhetik. A muzsikusokkal készült interjúk – a kulturális, tudományos és szociális közélet egyéb szereplőit bemutató beszélgetésekkel együtt – megtalálhatók archivumunkban.
 
Egyesületünk – a magyar muzsikusok zenéit támogatandó – több száz koncertet szervezett Magyarországon és határainkon túl is. Több száz filmfelvételt őrzünk legkiválóbb zenészeink előadásairól.
 
A Muzsikus Club Kulturális Egyesület, valamint rádióinak vezetőjeként, valamint a Muzsikus Kávéház szervezőjeként nagyon sok személyes élményt is megélek, melyből – reményeim szerint – ugyancsak megismerhető ez a csodálatos világ.
 
Ismerje meg Ön is ezt a csodálatos élményt, várja Önt is 
 
A Muzsikus Világa.

Pick Róbert
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.