Formáció
Mrs. Columbo
Mrs. Columbo
A formációról
Mrs. Columbo, a titokzatos női jazz-zenekar

A zenekar 2008 júniusában alakult a "Sex and the City" mozifilm körül kialakult kultikus feminim hangulat folyományaként,mikor is a Choco klubban olyan partit szerveztek,ahova este 11 óráig nem léphettek be férfiak.Ennek egyenes következményeként olyan női zenekart keresett a szervezőség,aminek ismert frontembere van.Ilyen éppen nem létezett,csak egy jazz trio működött már régóta,melyben Idrányi Ildikó (dob),Miseta Szandra (zongora), és Hudák Zsófi (nagybőgő) voltak az alpító tagok.
Erre a különleges alkalomra Galambos Dorina énekesnőt hívták frontembernek.A buli zenei koncepciója az volt,hogy igazán "csajos" nótákat dolgoznak fel a művésznők klasszikus jazz stílusban.
A koncert olyan jól sikerült,hogy a hölgyek úgy döntöttek együtt tartják a csapatot,és megpróbálnak más helyekre is eljutni az új formációval.
Ekkor Galambos Dorina előállt - az általa már régóta dédelgetett- új jazz zenekarnak szánt névvel:Mrs.Columbo.
A név telitalálat volt, visszafogott feminizmusával a célt is kijelölte.Mivel Mrs Columbo-t soha senki sem látthatta,a titokzatos és egyben tökéletes nő rejtéjét feszegeti.Vajon létezik e ez a tökéletes nő,s ha igen vajon ,milyen tulajdonságokkal rendelkezhet igazából,és hol akadhatunk rá.Bár a zenekar tagjai egyenként is megállnák a helyüket Mrs.Columbo szerepében, együtt biztosan megalkotnák a tökéletes nőt. A legendás krimisorozat epizódjaiban valójában nem szereplő dramaturgiai legenda végre életre kel.
A zenekar játékmódja a 60-as évek populáris jazz -mára már- retro érzését idézi meg.Mindezt könnyed eleganciával fűszerezi meg a dalválasztás.Tina Turner,Madonna ,és Cindy Lauper 80-as évekbeli slágereitől néhol Eta James-ig és Ella Fitzgerald-ig visszatekintve a zenekar repertoárja nagyon széles spektrumon mozog.
A sokszínű palettát érzékenyen fogja össze a lányok nagyon impulzív,intuitív,és improvizatív előadásmódja.
A zenekarban - tagcserék után - Galambos Dorina partnerei Sárközy Fanny (zongora) és Hudák Zsófi (nagybőgő), valamint a dobok mögött Kovács Norbert!!!
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.