Helyszín
Morrison’s Opera
Morrison’s Opera
A helyszínről
A Morrison’s Opera a Deák térhez, ill. Operához közel esõ szórakozóhely, amely mindenki számára könnyen megközelíthetõ, a belváros egyik legrégebben mûködõ,hangulatos bulihelye .

"A Morrison’s Operában 1993 óta folyamatosan várjuk vendégeinket, ezalatt nem csak alkalomszerûen visszajáró vendégekkel büszkélkedhettünk, hanem állíthatjuk, hogy szinte a kezdetekkor diákként  nálunk bulizó törzsvendégeink a mai napig benéznek hozzánk. Nekik szeretnék kedveskedni hétvégi programjainkkal, többek közt a 30+ bulival. Nem titkolt célunk, hogy 30-on felüli vendégeink is nálunk találják meg a számukra megfelelõ találkahelyet. Hangulatos, retro zenéket sem megvetõ, kulturált helyet, ahol õk vannak elõnyben, nekik járnak a legjobb italakciók: Fütyülõs welcome drink minden 30-on felülinek!!
De ne felejtsük az egyetemistákat sem! Természetesen nektek is igyekszünk a kedvetekben járni: délutáni verhetetlen koktél és – sörakcióinkkal kíméljük az ösztöndíjatokat. Vége van az utolsó elõadásnak, és nincs kedvetek hazamenni? Ugorjatok be egy italra – s ne feledjétek, a hûsítõ koktélokért a csajok is oda vannak!"
Helyszín adatok
Cím: 1065 Budapest, VI. ker Révay u. 25
hétfõtõl - szombatig 19.00 - 04.00-ig
Telefon: (06 1) 269 40 60
Email:
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.