Helyszín
Morrison’s Opera
Morrison’s Opera
A helyszínről
A Morrison’s Opera a Deák térhez, ill. Operához közel esõ szórakozóhely, amely mindenki számára könnyen megközelíthetõ, a belváros egyik legrégebben mûködõ,hangulatos bulihelye .

"A Morrison’s Operában 1993 óta folyamatosan várjuk vendégeinket, ezalatt nem csak alkalomszerûen visszajáró vendégekkel büszkélkedhettünk, hanem állíthatjuk, hogy szinte a kezdetekkor diákként  nálunk bulizó törzsvendégeink a mai napig benéznek hozzánk. Nekik szeretnék kedveskedni hétvégi programjainkkal, többek közt a 30+ bulival. Nem titkolt célunk, hogy 30-on felüli vendégeink is nálunk találják meg a számukra megfelelõ találkahelyet. Hangulatos, retro zenéket sem megvetõ, kulturált helyet, ahol õk vannak elõnyben, nekik járnak a legjobb italakciók: Fütyülõs welcome drink minden 30-on felülinek!!
De ne felejtsük az egyetemistákat sem! Természetesen nektek is igyekszünk a kedvetekben járni: délutáni verhetetlen koktél és – sörakcióinkkal kíméljük az ösztöndíjatokat. Vége van az utolsó elõadásnak, és nincs kedvetek hazamenni? Ugorjatok be egy italra – s ne feledjétek, a hûsítõ koktélokért a csajok is oda vannak!"
Helyszín adatok
Cím: 1065 Budapest, VI. ker Révay u. 25
hétfõtõl - szombatig 19.00 - 04.00-ig
Telefon: (06 1) 269 40 60
Email:
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Hodek Dávid

Hodek Dávid

Hodek Dávid, a különleges tehetségű dobos, aki - fiatal kora ellenére - már nemzetközi fesztiválok elismert zenésze együttesével, a Hodek Dávid Quartettel.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.