Zenész
Móré Attila
Móré Attila
A zenészről
.A zenéléshez,a doboláshoz való kötődésemről, kb öt évesen tettem először tanúbizonyságot,mikor rendszeresen pormentesre püföltem az egyik fotelünket az épp aktuális,kedvenc dalokat kísérve.Ez valamikor '82-83 táján lehetett..  Ezek után az utam természetesen egy zenei suliba vezetett, ahol négy évig klasszikus ütős képzést kaptam..Későbbi tanáraim között meg kell említenem még Martonosi Györgyöt(de ez már '96 környékére tehető) Az első zenekarom 13 évesen ért, melyet egyre több, életképesebb próbálkozás követett. '95 telén alakult meg a Fusion point trio, két nagyszerű zenésszel (Csadó Attila,Müller Ádám) 2000-ben a Trio kiegésszült Tóth János Rudolffal(Magyar Atom) És egy új,a '60-as,70-es évek nagy Blues-Rock,R&B előadó előtt tisztelgő zenekar jött létre.Ez a Meeting Point.'94 től vendégként vagy tagként,sok zenekarban,és sok előadóval játszottam, pl:Up,Sonia,Ferenczy György,Palermo Boogie Gang,Muddy Shoes,Felkai  Miki,Jambalaya,Cornelio Tutu Band,Besh o Drom,Jamie Winchester&Hrutka Robi.. és most két korábbi projekt és természetesen az Aiming For Sunday  ;)
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Aiming For Sunday

Aiming For Sunday, az igényes, angol nyelven megszólaló rock-popzene

Éles Gábor Trió

Éles Gábor Trió alapvetően a jazzből, a soulból és a bluesból táplálkozik, a groove és a szabad improvizáció jelenléte meghatározó.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.