Zenész
Molnár Katalin
Molnár Katalin
A zenészről
Középiskolás koromban klasszikus éneket tanultam. 15-16 évesen meghatározó élményt jelentettek a Kaláka koncertjei, később megszerettem a magyar népzenét. Egyetemi éveim alatt az Óbudai Népzenei Iskolába jártam, népzenei gyűjtéseket hallgatva igyekeztem elsajátítani a különböző magyar tájegységek autentikus éneklési stílusait. 1998-ban elnyertem az Népművészet Ifjú Mestere címet.

Az akkor még háromtagú Túlpartot 2004 elején ismertem meg. Meg vagyok róla győződve, hogy ez a találkozás nem volt véletlen.

Végzettségem szerint építőmérnök vagyok. Az utóbbi éveimet azonban - a Túlpart mellett - gyermekeim születése és a velük való törődés töltötte ki.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Túlpart

Túlpart, a 2003-ban alakult zenekar előadásában a zene és vers találkozása különös művészi lehetőségeket teremt.
Galéria
2009 11 01 Túlpart a Gödörben
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.