Zenész
Molnár Dániel
Molnár Dániel
A zenészről
Molnár Dániel dobos 1985.február 17-én születtet, Budapesten. Dobolni 16 évesen autodidakta módon kezdett, majd 4 év önálló tanulás után másfél évig Nesztor Iván magántanítványa lett.

Ez idő alatt szerzett tapasztalatok mai napig nagy segítségére vannak az önképzésben, amihez időközben visszatért. Hangszeres játékára legnagyobb hatással a blues, jazz, funk, hip-hop zene van.Zenei pályafutása alatt volt alkalma együtt játszani több ismert, és kevésbé ismert zenésszel, akik egytől-egyig hatással voltak/vannak rá.

A Pribojszki Band-hez 2008-ban csatlakozott. Ezenkívül tagja a Tettamanti Téma jazz quartettnek, valamint az "underground vonalon" mozgó Nils zenekarnak.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Tettamanti Téma

Tettamanti Téma - Tettamanti Tamás Quartetje
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.