Zenész
Mogyoró Kornél
Mogyoró Kornél
A zenészről
Mogyoró Kornél ütős, az Azuma Clan tagja

1976. november 24-én született. Autodidakta módon tanult zenélni. Jelenleg az Anselmo Crew, Kada, Peca, Ágens és az Azuma Clan zenekarokban játszik. Fellépett Presser Gáborral, a Tátrai Band-del, Gerendás Péterrel, Ken Uttler-rel, részt vett a European Jazz Youth Orchestra 2001-es csapatában. Jelen volt nemzteközi jazz fesztiválokon Pozsonyban, Kassán, Érsekújvárhelyen, Neszmélyen és Koppenhágában, játszott a North Sea-ben, a Ronnie's Scotts-ban és a Royal Concert Hall-ban. Színházas produkciók: Bárka Színház - Theomachia, Péleász és Melisandé, Maladype Társulat - Négerek.

Közreműködött az UP!: Sírj és nevess! (2000), a Periferic - Válogatás (2001), Electric Jazz Force - Opposite Force (2000), Ritmusdepo - Válogatás (2003, 2004) Kada - OHOÁÉ ib (2004), Anselmo Crew - Passport Bitte... (2004) Gerendás Péter - George Harrison emlékkoncert (2004), és a Peca - Calle Cartagena 211 (2005) albumán.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Azuma Clan

Azuma Clan

Monamo

Monamo - Szirtes Edina "Mókus", Nagy János és Mogyoró Kornél Triója

Tóth Sándor Quintet

Tóth Sándor Quintet:" Óriási volt a várakozás az egykori Jazzpression-rajongókban, hogy a méltán nagy népszerűségnek örvendő eMeRTon-díjas formáció megszűnését követően a kicsit több mint három éves szünet után hallhassák Tóth Sándor (saxofon) új zenekarát, szerzeményeit, és rendkívüli játékát. Nem hiába vártunk, és elégedetten távoztunk."

Trans-Formation

Trans-Formation
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.