Zenész
Mogyoró Kornél
Mogyoró Kornél
A zenészről
Mogyoró Kornél ütős, az Azuma Clan tagja

1976. november 24-én született. Autodidakta módon tanult zenélni. Jelenleg az Anselmo Crew, Kada, Peca, Ágens és az Azuma Clan zenekarokban játszik. Fellépett Presser Gáborral, a Tátrai Band-del, Gerendás Péterrel, Ken Uttler-rel, részt vett a European Jazz Youth Orchestra 2001-es csapatában. Jelen volt nemzteközi jazz fesztiválokon Pozsonyban, Kassán, Érsekújvárhelyen, Neszmélyen és Koppenhágában, játszott a North Sea-ben, a Ronnie's Scotts-ban és a Royal Concert Hall-ban. Színházas produkciók: Bárka Színház - Theomachia, Péleász és Melisandé, Maladype Társulat - Négerek.

Közreműködött az UP!: Sírj és nevess! (2000), a Periferic - Válogatás (2001), Electric Jazz Force - Opposite Force (2000), Ritmusdepo - Válogatás (2003, 2004) Kada - OHOÁÉ ib (2004), Anselmo Crew - Passport Bitte... (2004) Gerendás Péter - George Harrison emlékkoncert (2004), és a Peca - Calle Cartagena 211 (2005) albumán.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Azuma Clan

Azuma Clan

Monamo

Monamo - Szirtes Edina "Mókus", Nagy János és Mogyoró Kornél Triója

Tóth Sándor Quintet

Tóth Sándor Quintet:" Óriási volt a várakozás az egykori Jazzpression-rajongókban, hogy a méltán nagy népszerűségnek örvendő eMeRTon-díjas formáció megszűnését követően a kicsit több mint három éves szünet után hallhassák Tóth Sándor (saxofon) új zenekarát, szerzeményeit, és rendkívüli játékát. Nem hiába vártunk, és elégedetten távoztunk."

Trans-Formation

Trans-Formation
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.