Formáció
Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó
Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó
A formációról
Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2006-ban alapították meg duójukat, azóta két saját albumot adtak ki. Az első ‘Same as you’ című album megjelenését követően 2006-ban a németországi Völklingenben megrendezett “Voice & Guitar” nemzetközi versenyen a legjobb 8 közé kerültek. A ‘Same as you’-t 2007-ben az év jazz lemeze kategóriában Fonogram-díjra jelölték. 2009-ben a duó már Londonban turnézott, ahol a legnépszerűbb londoni jazzklubokban szerepelt nagy sikerrel. Ez adta az alapját a ‘True Colors’ című lemezüknek.
Ez a kettős zenei formáció már ismerős lehet Ella Fitzgerald & Joe Pass vagy Tuck & Patti világhírű előadóktól. A műsorban számos dal hallható a fenti előadóktól, a jazz örökzöldeken át a populáris dalok feldolgozásáig. Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot kíván meg és különleges zenei élményt ad.
Micheller Myrtill a lendületes jazznóták és a finom balladák kiemelkedő képviselője, aki nem csak előadóként, hanem oktatóként is meghatározó szereplő a hazai zenei életben. Miután elvégezte a jazz tanszakot, a legkülönfélébb stílusok nagyjai fedezték fel különleges énekhangját, dolgozott többek között a Bergendy Szalonzenekarral, Hevesi Tamással, Gerendás Péterrel, Cserháti Zsuzsával, Roy és Ádámmal és a Benkó Dixieland Banddel. Több mint negyven felvételen hallhatjuk, ezek között van három saját szólóalbuma is.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.