Formáció
Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó
Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó
A formációról
Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2006-ban alapították meg duójukat, azóta két saját albumot adtak ki. Az első ‘Same as you’ című album megjelenését követően 2006-ban a németországi Völklingenben megrendezett “Voice & Guitar” nemzetközi versenyen a legjobb 8 közé kerültek. A ‘Same as you’-t 2007-ben az év jazz lemeze kategóriában Fonogram-díjra jelölték. 2009-ben a duó már Londonban turnézott, ahol a legnépszerűbb londoni jazzklubokban szerepelt nagy sikerrel. Ez adta az alapját a ‘True Colors’ című lemezüknek.
Ez a kettős zenei formáció már ismerős lehet Ella Fitzgerald & Joe Pass vagy Tuck & Patti világhírű előadóktól. A műsorban számos dal hallható a fenti előadóktól, a jazz örökzöldeken át a populáris dalok feldolgozásáig. Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot kíván meg és különleges zenei élményt ad.
Micheller Myrtill a lendületes jazznóták és a finom balladák kiemelkedő képviselője, aki nem csak előadóként, hanem oktatóként is meghatározó szereplő a hazai zenei életben. Miután elvégezte a jazz tanszakot, a legkülönfélébb stílusok nagyjai fedezték fel különleges énekhangját, dolgozott többek között a Bergendy Szalonzenekarral, Hevesi Tamással, Gerendás Péterrel, Cserháti Zsuzsával, Roy és Ádámmal és a Benkó Dixieland Banddel. Több mint negyven felvételen hallhatjuk, ezek között van három saját szólóalbuma is.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.