Zenész
Micheller Myrtill
Micheller Myrtill
A zenészről
Micheller Myrtill neve több mint egy évtizede ismerős a hazai zenei életben. Diplomás jazz-ének művész és tanár lévén számos formációban hallhattuk már hangját: a Bergendy Szalonzenekarral, az Ungár Zenekarral; vokalistaként több mint 40 zenei kiadványon közreműködött, többek között: Hevesi Tamás, Zoltán Erika, Roy és Ádám, United, Animal Cannibals, Cserháti Zsuzsa, TNT, Náksi & Brunner, Gerendás Péter, Lerch István.

A Dr. Bubó mesemusical egyik színészeként is megmutatta tehetségét, illetve a Benkó Dixieland Band igen gyakori vendégművésze. A  Meseautó című filmzenéjének feléneklése szintén az Ő nevéhez kötődik az Escape együttes közreműködésével.

2006-ban két nemzetközi versenyről is díjjal tért haza. A Németországban megrendezett Voice and Guitar nemzetközi ének-gitár duó versenyen 55 versenyző közül a legjobb 8 között díjazták Pintér Tibor gitárossal. Ennek folyományaként megjelentette SAME AS YOU című lemezét (2006), melynek ritka érdekessége, hogy Myrtill énekhangja mellett mindössze egy gitár hangzik fel zenei kíséretként. A lemez 2007-ben jelölve lett a MAHASZ által kiadott Fonogram díjra az év hazai jazz albuma kategóriában. 2006-ban a Finnországban rendezett Lady Summertime jazz énekversenyről pedig III. díjjal tért haza. Saját zenekarával állandó fellépője a hazai kluboknak, fesztiváloknak, és számos céges rendezvényre kap felkérést.

2007 júniusában a Magyar Hírlap Az ötven legsikeresebb fiatal című kiadványában szerepelteti. A Szombat esti láz egyik énekesnője és a Megasztár énektanára saját nevén két szóló albumot készített már, de 2008-ban új lemezzel mutatkozik be SAVE THE LAST DANCE FOR ME címmel, melynek pikantériáját a hagyományosan megszokott zongora, gitár, bőgő, dobok mellett ütőhangszerek és egy vonós négyes adja. A repertoárból természetesen most sem hiányoznak a jól ismert örökzöldek a teljesség igényét kielégítő, ám  a jókedvet sem nélkülöző hangszerelésekben.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó

Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó a Muzsikus Világban
Galéria
2009 11 05 BJO a BJC-ben
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.