Helyszín
Mezzo Music Restaurant
Mezzo Music Restaurant
A helyszínről

Megújultunk és nevet változtattunk. A 16 évvel ezelőtt újdonságnak számító John Bull Automobile Pub története véget ért, a Mezzo Music Restaurant -é elkezdődött.

Törzsvendégeink nagy része azon a véleményen volt, hogy nem szabad hozzányúlni az étteremhez, de sokan voltak  azok is, akik a megújulást várták. Mi az utóbbiak  véleményét  képviseltük, de a változatlanságot pártolók közül mára  sokan megbarátkoztak az új stílussal.

Megnyílt egy régi-új étterem, ahol az árak és a régi ízek megmaradtak, de a belsőépítészet stílusa gyökeresen megváltozott, és a konyha reformja is érezhető. A korábbi szakácscsapat és a felszolgálók értékes hagyományainkat képviselik, míg új séfünk, Volenter István a modernitást és az innovációt. Étlapunk és napi ajánlataink erre a két pillérre épülnek : a hagyományra és az evolúcióra. A jó főzelékektől az indonéz ízekig, a madártejtől a birsalma fagylaltig mindenre lehet számítani. Amit nem szeretnénk, az az öncélú „gasztro-szobrászkodás”, melynek végén néha korgó gyomorral áll fel a vendég.

Az új  télikert egy kitekintés a francia gyarmatok világába, adózva a kávé és teakultúrának, bevezetve a sokak által várva várt bőséges, újságolvasós reggelit.

A korábbi zenei vonal megerősödött, melyre a névválasztás is utal, míg a dekoráció, a swing hangulat az étteremben a 30-as évek életérzését célozza meg.

Együtt a hagyomány és a modernitás, a kor szava és a múlt minden értéke. Velünk maradt Vukán György az elmaradhatatlan hétfői jazz estekkel és jönnek új tehetségek új repertoárral.

A borlap a borkultúra finomságait kísérli meg bemutatni, a borsarok az ínyencek kedvére nyújt kóstolási lehetőséget.


A megújulásnak Önök a zsűrije , ha sokan és sokszor jönnek, akkor mi is elhisszük, hogy jót alkottunk.Budapest, 2010 szeptember
A Haris család
 
Helyszín adatok
Cím: 1122 Budapest Maros utca 28.
A volt John Bull Automobil Pub helyén
Telefon: +36 1 356 35 65
Email: mezzo@mezzorestaurant.hu
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.