Zenész
Mészáros Tamás (gitár)
Mészáros Tamás (gitár)
A zenészről
Mészáros Tamás gitáros, dorombos, ütőhangszeres a Heted7 együttes tagja.

"Mikor megtudtam, hogy mit jelent az, hogy kotta és hangjegyek, 1988 volt és a Kodály Zoltán Ének-Zenei Ált. Iskola padjában ültem. Itt a zene bűvöletében nyomban lehúztam 8 évet. Csak az utolsó két évben kezdtem el vizsgálgatni és tanulmányozni a gitár nyakát. Ma is ennek köszönhetem, hogy itt vagyok a zenekarban. Többnyire autodidakta módon elsajátított tudást próbáltam szélesíteni a mai Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Jazz-Zeneművészeti Szakközépiskolában. Itt 1 évig Dely Robi irányítása alatt szívtam magamba a jazz alapvető evidenciáit. De nemcsak ezt az egy hangszert preferálom. Erre akkor kellett rájönnöm, amikor egyik próbán (pár éve) előkerült egy derbuka. Ütögettem-ütögettem, nemsokára ott voltam, hogy már vártam, hogy jöjjön a dobos része a próbáknak. A dobot persze lenyúltam... Mára már persze beszereztem magamnak egyet (meg egy cajont, és egy tapant is). Az már csak mellékes volt, hogy a sok hangszerkeresgélés közben (zongora, szájharmonika, cselló, furulya...) ráakadtam a dorombra, amit azóta is használunk az együttesben.

Immáron kb. 7 éve ebben a zenekarban - és a különböző reinkarnációiban - szerepelek.
Ezen az együttesen kívül 2004 szeptemberétől 4 éven keresztül a ma már csak emléknek látszó The Irish Coffee tagja is voltam, míg 2008 őszétől a moldvai vonal is megelevenedett a Berka együttes jóvoltából. "   
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Heted7

A 2005-ben alakult Hetedhét zenekar a tiszta népzenéből merítve, picit a világzene felé mozdulva mutatja be különböző népek dallamait a magyartól a románon át a bolgárig, a zenei körítés azonban távolabbi tájakat is megidéz.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.