Helyszín
Merlin Szinház és Club
Merlin Szinház és Club
A helyszínről
A Merlinről

A Merlin 1991-ben alakult Budapest szívében, a Deák térnél, a Városháza melletti egykori trafóház elegáns, art-deco épületében. Az intézmény Magyarország első angol nyelvű színháza, és az utóbbi két évben gyarkolatilag reggel 10-től érdemes idejárni: 2006 szeptembere óta arculata nemcsak megjelenésében, tartalmában is modernebbé vált.

A színházi előadások mellett a hazánkban régi hagyományokkal rendelkező klub-jellegű színház-büfé adottságait kihasználva - ahol művészek és látogatók előadás előtt és után engedettebb hangulatban beszélgetnek, vacsoráznak, zenét hallgatnak - és koncepcióját kiszélesítve, a 2006 őszén átalakított Merlin a délelőtti óráktól várja vendégeit - étkezési, kikapcsolódási lehetőségekkel, tárgyalásokhoz, munkához drótnélküli internetkapcsolattal, valamint a színház mellett további kulturális programokkal - Budapest központjában.

Események: a szokásos színházi előadások mellett az étterem kortárs zenei és kulturális események, beszélgetős klubprogramok színhelye. Videofesztiváloknak, film- és lemezbemutatóknak ad otthont. A hazai és nemzetközi zenei élet nagyjai, művészi, elektronikus és underground zenekarok, DJ-k és rendezvények színesítik programkínálatunk.
Helyszín adatok
Cím: 1052 Budapest Gerlóczy u.4.
Vasárnaptól-csütörtökig: 10.00-24.00/01.00 óráig Péntek-szombat: 10.00 - 05.00 óráig
Telefon:
Email:
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.