Helyszín
Merlin Szinház és Club
Merlin Szinház és Club
A helyszínről
A Merlinről

A Merlin 1991-ben alakult Budapest szívében, a Deák térnél, a Városháza melletti egykori trafóház elegáns, art-deco épületében. Az intézmény Magyarország első angol nyelvű színháza, és az utóbbi két évben gyarkolatilag reggel 10-től érdemes idejárni: 2006 szeptembere óta arculata nemcsak megjelenésében, tartalmában is modernebbé vált.

A színházi előadások mellett a hazánkban régi hagyományokkal rendelkező klub-jellegű színház-büfé adottságait kihasználva - ahol művészek és látogatók előadás előtt és után engedettebb hangulatban beszélgetnek, vacsoráznak, zenét hallgatnak - és koncepcióját kiszélesítve, a 2006 őszén átalakított Merlin a délelőtti óráktól várja vendégeit - étkezési, kikapcsolódási lehetőségekkel, tárgyalásokhoz, munkához drótnélküli internetkapcsolattal, valamint a színház mellett további kulturális programokkal - Budapest központjában.

Események: a szokásos színházi előadások mellett az étterem kortárs zenei és kulturális események, beszélgetős klubprogramok színhelye. Videofesztiváloknak, film- és lemezbemutatóknak ad otthont. A hazai és nemzetközi zenei élet nagyjai, művészi, elektronikus és underground zenekarok, DJ-k és rendezvények színesítik programkínálatunk.
Helyszín adatok
Cím: 1052 Budapest Gerlóczy u.4.
Vasárnaptól-csütörtökig: 10.00-24.00/01.00 óráig Péntek-szombat: 10.00 - 05.00 óráig
Telefon:
Email:
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.