Zenész
Maroevich Zsolt
Maroevich Zsolt
A zenészről
Maroevich Zsolt brácsás 1967. 01. 17-én született Budapesten.

Már egészen kis korától komolyzenésznek készült.
1990-ben diplomázott a Lisz Ferenc Zeneművészeti Főiskolán brácsa-előadóművész és tanári szakon, majd tíz évet töltött a Magyar Állami Operaház, valamint az Operettszínház Szímfónikus Zenekarában mélyhegedűsként.

Széles érdeklődési köréből fakadóan sok féle zenei stílus csábította a komolyzenén kívül, így 3 éven keresztül gyarapította az After Crying zenekart brácsásként, és egy 2000-ben bekövetkezett fordulatnak köszönhetően tapasztalatokat gyűjtött az elektronikus zene irányzatok világában is.

2000-től a Budapest "Lido" -ban dolgozott mint hangtechnikus és DJ, egy hangmesteri tanfolyam elvégzése után pedig évekig egyedi megbízások alapján készített remixeket, zenei anyagokat tánc- és divatbemutatókhoz, és egyéni stílusának kidolgozásán fáradozott melynek eredménye egy a komoly és könnyű zenét ötvöző sajátos hangulatú elektronikus muzsika lett „Melancolics” néven.

2004-ben két csoda is történt Zsolttal: 2004 augusztusában hármasikrei születtek: Milán, Zsombor és Benjámin, valamint újra kézbe vette "régi nagy szerelmét", a brácsát, amikor is örömmel fogadta el a felkérést az "Almától", hogy csatlakozzon a zenekarhoz.
Hála ennek a momentumnak az idén már harmadik alkalommal fognak együtt örülni a decemberi ünnepáradat közepette a mikulás-ünnepségeknek, a krampuszlányoknak és a beiglinek.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Alma Együttes

Alma Együttes a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás énekes, a Mészáros Tamás Band vezetője

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.