Zenész
Maroevich Zsolt
Maroevich Zsolt
A zenészről
Maroevich Zsolt brácsás 1967. 01. 17-én született Budapesten.

Már egészen kis korától komolyzenésznek készült.
1990-ben diplomázott a Lisz Ferenc Zeneművészeti Főiskolán brácsa-előadóművész és tanári szakon, majd tíz évet töltött a Magyar Állami Operaház, valamint az Operettszínház Szímfónikus Zenekarában mélyhegedűsként.

Széles érdeklődési köréből fakadóan sok féle zenei stílus csábította a komolyzenén kívül, így 3 éven keresztül gyarapította az After Crying zenekart brácsásként, és egy 2000-ben bekövetkezett fordulatnak köszönhetően tapasztalatokat gyűjtött az elektronikus zene irányzatok világában is.

2000-től a Budapest "Lido" -ban dolgozott mint hangtechnikus és DJ, egy hangmesteri tanfolyam elvégzése után pedig évekig egyedi megbízások alapján készített remixeket, zenei anyagokat tánc- és divatbemutatókhoz, és egyéni stílusának kidolgozásán fáradozott melynek eredménye egy a komoly és könnyű zenét ötvöző sajátos hangulatú elektronikus muzsika lett „Melancolics” néven.

2004-ben két csoda is történt Zsolttal: 2004 augusztusában hármasikrei születtek: Milán, Zsombor és Benjámin, valamint újra kézbe vette "régi nagy szerelmét", a brácsát, amikor is örömmel fogadta el a felkérést az "Almától", hogy csatlakozzon a zenekarhoz.
Hála ennek a momentumnak az idén már harmadik alkalommal fognak együtt örülni a decemberi ünnepáradat közepette a mikulás-ünnepségeknek, a krampuszlányoknak és a beiglinek.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Alma Együttes

Alma Együttes a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.