Zenész
Lukács Peta
Lukács Peta
A zenészről
1978. április 6-án születtem Pápán. Az oviban szívecske volt a jelem. Ezután az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolába jártam, ez idő alatt három évig fuvolázni tanultam a helyi Bartók Béla Zeneiskolában. 1988. Karácsonyára kaptam első elektromos gitáromat édesapámtól. Előtte az ő orosz akusztikus gitárján már keresgéltem a hangokat, de komolyabban ettől fogva kezdtem a gitárral foglalkozni. Autodidakta módon képeztem magam, mivel a városban nem volt könnyűzenei oktatás, és ekkor engem ez érdekelt igazán. Egyszóval maradtak a lemezek, kazetták és a videók. (Nem oktatóanyagok, csak zenék, amiket szerettem, és megpróbáltam ezeket leszedni, eljátszani.) „Civil” tanulmányaimat a Türr István Gimnázium matematika- fizika- számítástechnika tagozatán folytattam, majd 1996-ban Budapestre költöztem. Itt érettségiztem, és a gimnázium 4. osztályával párhuzamosan kezdtem járni a Kőbányai Zenei Stúdióba, természetesen gitár szakra. Itt Babos Gyula és Tornóczky Ferenc voltak a főtárgy tanáraim. 2001-ben kitűnő eredménnyel szakvizsgáztam. Azóta is a fővárosban élek, zenélek és tanítok.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

K.L.B. Trió

K.L.B. Trió - fantasztikus együttjáték, a fizika határait súroló technikai megoldások, megalkuvásoktól mentes dinamikai és harmóniai megoldások teremtenek egyedi mufajt a színpadon.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.