Zenész
Lukács Peta
Lukács Peta
A zenészről
1978. április 6-án születtem Pápán. Az oviban szívecske volt a jelem. Ezután az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolába jártam, ez idő alatt három évig fuvolázni tanultam a helyi Bartók Béla Zeneiskolában. 1988. Karácsonyára kaptam első elektromos gitáromat édesapámtól. Előtte az ő orosz akusztikus gitárján már keresgéltem a hangokat, de komolyabban ettől fogva kezdtem a gitárral foglalkozni. Autodidakta módon képeztem magam, mivel a városban nem volt könnyűzenei oktatás, és ekkor engem ez érdekelt igazán. Egyszóval maradtak a lemezek, kazetták és a videók. (Nem oktatóanyagok, csak zenék, amiket szerettem, és megpróbáltam ezeket leszedni, eljátszani.) „Civil” tanulmányaimat a Türr István Gimnázium matematika- fizika- számítástechnika tagozatán folytattam, majd 1996-ban Budapestre költöztem. Itt érettségiztem, és a gimnázium 4. osztályával párhuzamosan kezdtem járni a Kőbányai Zenei Stúdióba, természetesen gitár szakra. Itt Babos Gyula és Tornóczky Ferenc voltak a főtárgy tanáraim. 2001-ben kitűnő eredménnyel szakvizsgáztam. Azóta is a fővárosban élek, zenélek és tanítok.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

K.L.B. Trió

K.L.B. Trió - fantasztikus együttjáték, a fizika határait súroló technikai megoldások, megalkuvásoktól mentes dinamikai és harmóniai megoldások teremtenek egyedi mufajt a színpadon.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.