Helyszín
Kobuci kert
Kobuci kert
A helyszínről

A Kobuci nem más, mint kolbászos buci: Pirított buci tészta, amelyen fokhagymás fűszeres tejföllel ágyazunk meg a pirított házi kolbásznak, majd mindezt paradicsom karikákkal és uborkakockákkal megszórjuk.

 

A Kobuci Kert első ízben 2005 nyarán, a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretein belül nyitotta meg kapuit. A folyamatos pozitív visszajelzések hatására 2008 nyarán már negyedszer, mint a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál egyik hivatalos helyszíne működhetett.

 

A Kobuci Kert története 2009. június 19-étől, Budapest szívében, Óbudán, a Fő tér 1. szám alatt található Zichy kastély belső udvarán folytatódik október közepéig. 

 

A Kapolcson megszokott fesztivál hangulatot a népzenei vonal megtartása mellett egyéb világzenei, jazz, blues programokkal garantáljuk.


Helyszín adatok
Cím: 1033 Budapest Fő tér 1.
Zichy Kastély udvar
Telefon: 36-70-205-7282
Email: kobuci@kobuci.hu
Honlap: http://www.kobuci.hu/
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.