Formáció
K.L.B. Trió
K.L.B. Trió
A formációról
A 2008-ban alakult zenekar tagjai nem mondhatják idegennek egymást, hiszen két külön felállásban már hosszú évek összeszokott játéka jellemzo rájuk. Ám a rajongók tudják, hogy Kaltenecker Zsolt, Borlai Gergo és Lukács Péter esetében ennél sokkal többrol van szó: a dobos fenomén Borlai a hazai jazz két legbátrabb zenekarának alapító tagjaként most e két együttes szólistáival kovácsolódik egy közös zenekarrá. Az egykori European Mantra gitárosára – Lukács Péter – illetve a nemrég megszunt Kaltenecker Triót vezeto billentyusre egyaránt jellemzo, hogy a kortárs improvizáció lehetoségeit olyan hihetetlenül széles keretek között értelmezik, amelyre az általuk képviselt magas színvonalon pillanatnyilag nehéz találni további magyarországi példákat. A három zenész játéka a két formáció közös többszöröse: fantasztikus együttjáték, a fizika határait súroló technikai megoldások, megalkuvásoktól mentes dinamikai és harmóniai megoldások teremtenek egyedi mufajt a színpadon.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.