Formáció
K.L.B. Trió
K.L.B. Trió
A formációról
A 2008-ban alakult zenekar tagjai nem mondhatják idegennek egymást, hiszen két külön felállásban már hosszú évek összeszokott játéka jellemzo rájuk. Ám a rajongók tudják, hogy Kaltenecker Zsolt, Borlai Gergo és Lukács Péter esetében ennél sokkal többrol van szó: a dobos fenomén Borlai a hazai jazz két legbátrabb zenekarának alapító tagjaként most e két együttes szólistáival kovácsolódik egy közös zenekarrá. Az egykori European Mantra gitárosára – Lukács Péter – illetve a nemrég megszunt Kaltenecker Triót vezeto billentyusre egyaránt jellemzo, hogy a kortárs improvizáció lehetoségeit olyan hihetetlenül széles keretek között értelmezik, amelyre az általuk képviselt magas színvonalon pillanatnyilag nehéz találni további magyarországi példákat. A három zenész játéka a két formáció közös többszöröse: fantasztikus együttjáték, a fizika határait súroló technikai megoldások, megalkuvásoktól mentes dinamikai és harmóniai megoldások teremtenek egyedi mufajt a színpadon.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint gitáros, aki saját triója mellett a Transform Quintet tagja, rendszeresen fellép Gereben Zitával, Harcsa Veronikával és még sok kiváló muzsikussal.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.