Formáció
K.L.B. Trió
K.L.B. Trió
A formációról
A 2008-ban alakult zenekar tagjai nem mondhatják idegennek egymást, hiszen két külön felállásban már hosszú évek összeszokott játéka jellemzo rájuk. Ám a rajongók tudják, hogy Kaltenecker Zsolt, Borlai Gergo és Lukács Péter esetében ennél sokkal többrol van szó: a dobos fenomén Borlai a hazai jazz két legbátrabb zenekarának alapító tagjaként most e két együttes szólistáival kovácsolódik egy közös zenekarrá. Az egykori European Mantra gitárosára – Lukács Péter – illetve a nemrég megszunt Kaltenecker Triót vezeto billentyusre egyaránt jellemzo, hogy a kortárs improvizáció lehetoségeit olyan hihetetlenül széles keretek között értelmezik, amelyre az általuk képviselt magas színvonalon pillanatnyilag nehéz találni további magyarországi példákat. A három zenész játéka a két formáció közös többszöröse: fantasztikus együttjáték, a fizika határait súroló technikai megoldások, megalkuvásoktól mentes dinamikai és harmóniai megoldások teremtenek egyedi mufajt a színpadon.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.