Formáció
Kiende
Kiende
A formációról
Kiende trió: Bede Sári csodálatos hangjával, Császári Gergely kiváló gitározásával, Szabó Árpád letisztult hegedűjátékával és a legszebb népdalok újra-gondolásával. Lenyűgöző!

"A Kiende leeresztett kender kötélhágcsó a különböző zenei világok között, három muzikális fiatal által felfedezett érintetlen barlangokba. Egy olyan akusztikus zenei élmény, ami pusztán a legletisztultabb, önmagukban is érzelmeket kiváltó, kifejező motívumokból építkezik.

Ezért is indultak el a népek zenéinek feldolgozásain keresztül a saját szerzemények felé. Érdekes, minimál hangszerelés játszik Sarolta hangszer-szerű, csodálatos hangjával, és sokszor háromszólamú, olykor korál énekeket idéző énekkel.

Érzelmek, hangulatok, ősi erők, tiszta üzenet, egyszerű, csodaszép dallamok egy kis trióból, ahol egy akusztikus gitár és egy hegedű elkísér minket egy pillanatnak tűnő órában oda, ahova mindig is vágytunk.”
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
2010 01 19 Kiende a Padlizsán Étteremben
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.