Zenész
Kézdy Luca
Kézdy Luca
A zenészről
Kézdy Luca 1980-ban, Győrben született. Zenei és hegedű tanulmányait hét évesen kezdte a győri Liszt Ferenc Állami Zeneiskolában. Elvégzése után várták a győri konzervetóriumban, de úgy döntött, hogy nem lép zenei pályára. A győri Révai Miklós Gimnázium matematika-fizika tagozatos osztályában, majd az ELTE Bölcsészettudományi Karának esztétika és filozófia szakjain folytatta tanulmányait. Mindeközben a zene, és egyre inkább a jazz került érdeklődésének középpontjába. Az egyetem mellett Antal Tibor és Oláh Zoltán tanítványa volt egy-egy évig. A Magyar Rádió 2006-os jazz hegedű versenyének döntőse és közönségdíjasa lett. 2007-ben tagja a HunD Link Projektnek (Szellem szabad terei) , amelyben magyar és német muzsikusok Grencsó István és Matthias Muche vezetésével, valamint vizuális művészek közreműködésével tett kísérletet egy kölni és egy győri helyszínen párhuzamosan működő "vizuális improvizatív zenei bigtett" létrehozására. Santa Diver nevű formációjával 2006 októbere óta ad koncerteket.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Hodek Dávid

Hodek Dávid

Hodek Dávid, a különleges tehetségű dobos, aki - fiatal kora ellenére - már nemzetközi fesztiválok elismert zenésze együttesével, a Hodek Dávid Quartettel.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.