Zenész
Katona Gergely Tamás
Katona Gergely Tamás
A zenészről
Katona Gergely Tamás a.k.a. Greg Note - rézfúvós hangszerek:

"Mióta az eszemet tudom zenélek. Zeneiskolában 5 évet hegedültem, utána trombitával zenei érettségit szereztem, végül Jazz - Harsona Tanár és Előadómüvész diploma is került a fiókomba. Mindezek közben ének tanulmányokat is folytattam és ütőhangszereken is gyakoroltam... Legújabb mániám az AKAI EWI 4000s nyúzása. /Ez egy elektromos fúvós szintetizátor.../ Játszottam x-el és y-al, itt és ott, ezt és azt, szép Hazánkban és a nagyvilágban, számtalan zenekarban, több tucat lemezen... Célom: örömet szerezni, kizökkenteni, oldani, mosolyt csalni az emberek arcára. Ez sikerül is, mert közben én is jól érzem magam..."
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Zoohacker Remake Orchestra

Zoohacker Remake Orchestra
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.